Kezdőlap AKTUÁLIS Leáll az OTP Bank – Itt a pontos dátum, az egész ország...

Leáll az OTP Bank – Itt a pontos dátum, az egész ország figyeljen

Hirdetés

Az OTP Bank közleményben tájékoztatta ügyfeleit, hogy áprilisban és májusban néhány napig szolgáltatáskiesés várható a lakossági hiteligénylésekhez kapcsolódóan.

 

Hirdetés

Az első ilyen esemény április 21-én, 12:00 órától 24:00 óráig lesz érvényben, amikor is számos hitellel kapcsolatos szolgáltatás nem lesz elérhető.

Ezek közé tartoznak az ingatlan- és jelzáloghitelek, személyi kölcsönök, babaváró kölcsön, árúhitel, hitelkártyák és folyószámlahitelek igénylése is.Az intézkedés oka fejlesztési célokhoz kapcsolódik, és az ügyfelek érdekét szolgálja hosszú távon. A bank hangsúlyozta, hogy bár ezek a szolgáltatáskiesések rövid ideig tartanak, a tervezett fejlesztések bankszünetnek minősülnek a vonatkozó jogszabályok szerint.

Ezen kívül, április 27-én és május 4-én is várhatóak további szolgáltatáskiesések, amikor a lakossági hitelszámla-vezető rendszer, az online számlanyitás és szerződéskötés, valamint minden olyan digitális szolgáltatás, amely elkészült dokumentumot vagy kivonatot jelenít meg visszakeresés céljából, nem lesz elérhető.

A bank legutóbbi közleményében továbbá arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy május 19-én, hajnali 2 órától 3 óráig nem lesznek elérhetőek az internetes és mobilbanki szolgáltatások, valamint az online termékigénylés lehetőségei.Az OTP Bank arra kéri ügyfeleit, hogy vegyék figyelembe ezeket a tervezett szolgáltatáskieséseket, és ennek megfelelően tervezzék meg pénzügyeiket az érintett időszakokban.

Hirdetés