Kezdőlap EZOTÉRIA Lássuk, mit árul el a személyiségedről a homlokod alakja!

Lássuk, mit árul el a személyiségedről a homlokod alakja!

Tudjuk, hogy nincs két tökéletesen egyforma embere ezen a bolygón, de bizonyos tekintetben mutathatunk hasonlóságot egyes társainkkal. Néhányan hasonló arcvonásokkal rendelkeznek vagy szinte egyforma kezekkel és természetesen léteznek olyanok is, akiknek a homloka egyező. Nem szoktunk különösebb jelentőséget tulajdonítani a homlokunk formájának, de ezután a cikk után lehet, hogy te is jobban meg fogod vizsgálni a körülötted levőket.

Lássuk, mit árulhat el az emberekről a homlokuk formája!

# 1 Széles homlok

Sok széles homlokú ember, különösen a nők, nem szeretik a homlokukat, mivel túlságosan nagyak találják. Sok nő szereti is elrejteni a frufuja alatt. Azonban ehelyett büszkék lehetnének rá, a széles homlok, ugyanis a magas intelligencia jele. Az ilyen homlokú emberek nagyon képzettek. Képesek teljesíteni minden feladatot és nem csak időben, hanem jóval korábban, mint a határidő. Bizonyos hatodik érzékkel is rendelkeznek, így jóval előre megérkezik a dolgok bekövetkeztét.

# 2 Keskeny homlok

Attól, hogy a széles homlokú emberek rendkívül intelligensek, az nem teszi a keskeny homlokúakat butákká. Az egyik legkomolyabb személyiségjellemzője ezeknek az embereknek, hogy nagyon érzelmesek. Legtöbbször a szívükre hallgatnak, és megfeledkeznek a racionális észérvekről. Gyakran vannak egyedül, de nem érzik magányosnak magukat, inkább szeretik elkerülni a nagy tömeget, mert nem kedvelik a rivaldafényt.

# 3 Egyenes homlok

Ilyen emberek hajvonala egyenes, épp ennek okán az ilyen emberek őszinte, egyenes személyiségek. Az ilyen emberek gyakran olyan komolyan veszik a szabályokat, hogy megfeledkeznek a saját boldogságukról is. Nagyon kedvesek és elkötelezettek tudnak lenni, ha valakinek odaadják a szívüket, az örökre szól. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az ilyen embereknek soha nem szakadnak meg a kapcsolataik, de minden igaz szerettüket megőrzik a szívükben. Kissé nehéz elérni, hogy egy ilyen ember beléd szeressen. Mondhatni, azt ki kell érdemelned.

# 4 Ívelt homlok

Erre a típusra a köríves hajvonal jellemző. Ezek az emberek annyira élénkek és pozitívak, hogy ahová belépnek, oda azonnal világosságot hoznak. Mindenkiben jó benyomást keltenek, aki a környezetükben van. Ők olyanok, mint a boldogság és a pozitív energia mágnese. Néha szenvednek attól, hogy irigyeik keresztbe akarnak nekik tenni, de sokan ugyanakkor bátorítják is őket.

# 5 M alakú homlok

Ez a fajta homlok úgy néz ki, mint az M betű, mert a hajvonal középső része kissé benyúlik. Az ilyen homlokúak élén képzelőerővel rendelkeznek. Gyakran gondolatban a felhők fölött járnak és nehezen térnek vissza a földre, mert azt túl unalmasnak találják. Ha ennyi sok érdekes élményt nyújt az elme, mi szükség lehet visszatérni a valóságba? A legtöbb ilyen ember művészi hajlamú. Gyakran kerülnek ki közülük színészek, művészek vagy írók.

# 6 Trapéz alakú homlok

Ezek az emberek hajvonala kissé olyan, mint egy trapéz, és ezért hívják így. Ha ilyen homlokod van, akkor szerencséd vagy, mert ez annak a jele, hogy nagyon közvetlen, kedves és barátságos ember vagy. Nincs problémád azzal, hogy másokkal együtt dolgozz. Nem törsz vezetői babérokra, de amikor meg kell osztanod a véleményedet, azt nagyon magabiztosan és határozottan teszed. Tudod, hogy mit akarsz és azt el is éred.

# 7 Éles homlok

Az ilyen emberek hajvonala olyan, mintha szabálytalan, éles cikk-cakkok követnék egymást. Általában elég makacsak és mindent elkövetnek azért, hogy a dolgok az ő kedvük szerint alakuljanak. Néha nem is azért teszik, mert erre van szükségük, hanem azért, mert szeretik, ha úgy haladnak az események, ahogy az nekik tetszik. Gyakran ironikusak a beszélgetésekben, még azokkal is, akik rangban felettük állnak.

 

loading...