Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Különleges égi jelek, amelyek állatok formájában jönnek az életünkbe. Te tudtad mit...

Különleges égi jelek, amelyek állatok formájában jönnek az életünkbe. Te tudtad mit jelentenek?

Hirdetés

Egészen biztosan veled is előfordult már, hogy a természetben sétálgatva, vagy akár a saját kertedben hirtelen egy nagyon színes pillangó, vagy egy szitakötő szállt rád. Ilyenkor tudd, hogy mindez nem véletlenül történik, így üzent az Univerzum.

Időközönként jeleket kapunk a természetből, hogy tudjuk, mi vár ránk, milyen irányba terelődik az életünk. Ha eléggé fogékony vagy rá, tudni fogod, mit üzent az Univerzum.

Hirdetés

Sólyom

Alaposan meg kell fontolnod most egy igen fontos döntést. A sólyom azt jelzi, hogy hamarosan egy komoly leckét fogsz kapni az életben, amelyből sokat tanulsz, és segít rátalálni a helyes útra.

Sas

Úgy tartják, hogy a sas egy magasabb spirituális szintet képvisel, mindenképp valami fontos üzenetet hoz. Figyelj jól, hogy milyen élethelyzetekben jelenik meg számodra a sas, és ezek összességéből ki tudsz alakítani számodra egy új életutat.

Holló

Nagyon ritkán utal konkrétan a fizikai halálra, bár őseink nem tulajdonítottak neki túl pozitív szerepet. A holló Isten hírnöke, csak nagyon sorsdöntő helyzetekben jelenik meg, érdemes rá figyelni.

Kígyó

Az jelenti, hogy gyógyító, egészséggel kapcsolatos területre jut az életed nemsokára. Az újjászületés(ed) jelképe.

Pók

Figyelj a kreatív, és inspiráló lehetőségekre, próbálj kapcsolódni a saját belső erődhöz.

Szitakötő

Nem vagy egyedül a világban, őrangyalok vigyázzák, és irányítják az utad, segítségükkel meg fogod találni a helyes irányt.

Katicabogár

Szerencsét jelképez. A dolgok körülötted rendben vannak, nem kell aggódnod. Elérkezett az álmaid, és vágyaid beteljesülésének ideje.

Pillangó

Ha egy pillangóval találkozol, azt jelenti, változtatnod kell az életeden. Ami nem megy, nyugodtan engedd el, nem kell erőltetni, keress új eszméket, álmokat. A fejlődéshez szükséges az átalakulás.

tudasfaja.com

Hirdetés