Kezdőlap EZOTÉRIA Kulcsfontosságú teszt: válassz egy kulcsot és tudd meg milyen titkokra nyit fényt...

Kulcsfontosságú teszt: válassz egy kulcsot és tudd meg milyen titkokra nyit fényt veled kapcsolatban!

Sokszor egy élet nem elegendő ahhoz, hogy jól megismerjük magunk, tisztában legyünk azzal, hogy igazából milyenek is vagyunk. Mindenki más és más vágyakkal, és életfeladatokkal született erre a világra.

Próbáljuk a saját életünket élni, ismerjük meg önmagunk, és gondolkozzunk el azon, hogy mi is igazán fontos nekünk.

Ha az alábbi kulcsok közül kiválasztasz egyet, amelyik a legszimpatikusabb számodra, és máris közelebb kerülhetsz a saját belsődhöz. Fontos jellemvonásaiddal ismerkedhetsz meg!

1.

Sok olyan tulajdonságod van, melyek nem csak a világ, hanem önmagad számára is rejtve maradtak eddig. Eléggé zárkózott személyiség vagy. Nagyon fontosak számodra az álmaid, keményen meg is harcolsz értük.

2.

Egy olyan személyiség vagy, aki képes bármit megtenni céljai elérése érdekében. Ambíciós vagy, és képes vagy bármilyen eszközt bevetni a sikerek érdekében.

3.

Egy hagyománytisztelő, kiegyensúlyozott személy vagy, számodra nagyon fontos a fejlődés. Éppen ezért nyitott vagy, és tanulékony, a világ dolgairól többet szeretnél tudni. Sokat olvasol, és képezed magad.

4.

Nagyon szerencsés, és optimista személyiség vagy. Bármibe kezdesz, neked minden sikerül. Állandó mosolygós kedveddel, könnyen fel tudsz vidítani bárkit a környezetedben. Úgy vonzod magadhoz az embereket, mint egy mágnes.

5.

Kicsit kilógsz mindig a sorból, de ez egyáltalán nem egy rossz dolog. Néha nehézségekbe ütközöl a különcségeid miatt, de nem szeretnél egy rutinos életet élni, mert az egyáltalán nem kielégítő számodra. Szeresd magadban a különcségeidet, és élj boldogan!

6.

Kiborítanak az életben a nagy változások. Azonban gondolj arra, ha nem lépsz ki a komfortzónádból, akkor nagyon sok mindenről lemaradhatsz. Gondold végig, hogy miért nem érzed jól magad a mostani életedben, és változtass!

tudasfaja.com

loading...