Kezdőlap AKTUÁLIS Krausz Gábor barátja elmondta az igazat – Csak úgy érkeznek a gratulációk

Krausz Gábor barátja elmondta az igazat – Csak úgy érkeznek a gratulációk

Hirdetés

Az ország hetek óta találgatja, hogy a “Dancing with the Stars” győztes párosa, Mikes Anna és Krausz Gábor valóban egy párt alkotnak-e.

 

Hirdetés

A táncos és a séf eddig sejtelmes válaszokkal reagáltak a feltett kérdésekre, és közös posztjaik is csak annyit árultak el, hogy fontosak lettek egymás számára. Azonban most úgy tűnik, Mikes Anna tovább ment, és egy ausztriai hotelből, illetve annak bárjából jelentkezett be, ami tökéletes helyszín lehet egy romantikus randizáshoz.

Az Instagramon elérhető 24 órás történetében a táncosnő először az autópályáról, majd a bécsi Intercontinental szálloda népszerű bárjából, az Intermezzóból készített videókat.

Felmerül a kérdés, lehet-e véletlen, hogy Krausz Gábor új munkája éppen egy ausztriai szállodalánchoz köti a séfet? A barátok szerint Gábor és Anna között több lehet, mint barátság, de még ők sem biztosak abban, hogy a “kémia” túlmutat-e a szépen alakuló kapcsolaton.


Mivel mindketten múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, elsődleges céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, rájöjjenek, valóban működik-e ez a kapcsolat. Mindketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nemcsak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek együtt dolgozni, hanem a partnernője, Anna is, miután éppen túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, és ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz

– mondta el Krausz Gábor egyik közeli ismerőse a Blikknek.

Hirdetés