Kezdőlap AKTUÁLIS Közleményt adott ki az OTP – Ez a változás minden ügyfélre hatással...

Közleményt adott ki az OTP – Ez a változás minden ügyfélre hatással lesz

Hirdetés

Az OTP Bank újításokkal áll elő, hogy ügyfelei számára még könnyedebbé és gördülékenyebbé tegye mindennapi pénzügyeik intézését.

 

Hirdetés

Az újabb funkció lehetővé teszi, hogy az ügyfelek egyszerűen és gyorsan kapcsolatba léphessenek a bankkal, ráadásul mindenki számára érthető és könnyen kezelhető módon.

Az újítás lényege:

Az OTP telefonos ügyfélszolgálatai jelenleg három vonalon érhetők el, de mostantól az ügyfelek az OTP Asszisztens segítségével könnyebben azonosíthatják magukat és gyorsabban kapcsolatba kerülhetnek az ügyintézőkkel.

Az új funkció lehetővé teszi az átjárást a vonalak között, így még az ügyintéző kapcsolása előtt is átirányíthatják a hívást. Emellett az ügyfelek akár ügyintéző nélkül is információhoz juthatnak az új automatikus funkció révén.

Új lehetőségek:

A központi információs vonalon további funkciók válnak elérhetővé, például a nyugdíjleérdező szolgáltatás.Az OTP MobilBank alkalmazáson keresztül érkező push üzenetek segítségével az ügyfelek biometrikus adataikkal egyszerűen azonosíthatják magukat, és így még gyorsabban intézhetik ügyeiket.

Ügyfélmegszólalás:

Az újításoknak köszönhetően az ügyfeleknek könnyebbé válik az ügyintézés, és a bank is hatékonyabban tudja kezelni a beérkező hívásokat.

Az OTP Asszisztens átlagosan napi 2000 interakció során segítségére van az ügyfeleknek, és ez a szám folyamatosan növekszik.

Az OTP Bank elkötelezettsége:

Az OTP Bank folyamatosan dolgozik azon, hogy újabb innovációkkal szolgáljon ügyfelei számára, és bővítse az önkiszolgáló folyamatok köreit.Ennek célja, hogy még szélesebb körben élhessenek ügyfelei a modern technológia nyújtotta előnyökkel, és könnyedén intézhessék mindennapi pénzügyeiket.

Az újításoknak köszönhetően az OTP ügyfelei még könnyebben és gyorsabban juthatnak hozzá a bank szolgáltatásaihoz, és hatékonyabban intézhetik ügyeiket mind telefonon, mind az alkalmazásban.

Hirdetés