Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Korda György elsírta magát – Sándor Péter könnyeket csalt mindenki szemébe a...

Korda György elsírta magát – Sándor Péter könnyeket csalt mindenki szemébe a Gyertyák című dallal

Hirdetés

Az énekes Sándor Péter ismét megérintette a nézőket és a zsűrit a Csináljuk a fesztivált!-ban, amikor lenyűgöző előadást adott V’Moto-Rock “Gyertyák” című dalával. A színpadon olyan átéléssel énekelte el a dalt, hogy könnyek törtek ki a nézők szeméből és az értékelő zsűri sem tudott állva maradni.

 

Hirdetés

Az előadás mély érzelmeket váltott ki mind a zsűriből, mind a közönségből, és Sándor Péter egyedi interpretációja új dimenziót adott a már ikonikus Gyertyák című dalnak. A zsűri tagjai, köztük Korda György és Frenreisz Károly, könnyek között bókoltak az énekesnek, aki nem csupán énekhangjával, hanem az előadásába helyezett érzelmekkel is elvarázsolta a közönséget.

Az érzelmek gazdag skáláját járta végig a produkció, ahol nem csak a zene, de a dalszöveg és a mély értelmű előadás is a karácsony és az emlékezés fontosságát hangsúlyozta. A dal után Frenreisz Károly és Korda György egy gyertyával emlékeztek az elhunyt pályatársaikra, méltóan tisztelegve azok előtt, akik már nincsenek velünk.

Feke Pál, a műsorvezető, az énekes üzenetét közvetítve kifejezte, hogy az ünnepeket egyedül töltő nézőknek is szóltak, és remélik, hogy az előadással valamilyen kis ajándékot tudtak átadni számukra, hogy az új évben vigyék magukkal.
Balázs Klári is megható szavakkal fejezte ki a dal utáni érzéseit, kiemelve, hogy a szomorúság mellett fontos megemlékezni azokról, akik már nem lehetnek velünk, és visszagondolni az ünnepek alatt rájuk.

Korda György kifejezte, hogy Sándor Péter az előadásával és a hangjával nem csupán egy dalt énekelt el, hanem magával ragadta a nézők szívét és lelkét. A különleges produkció a nézők körében is hatalmas sikert aratott, és a dicsérő hozzászólásokban a rajongók elismerően szóltak Sándor Péter autentikus és hiteles előadásáról. Egy hozzászóló “földi csodának” nevezte Sándor Pétert, elismerve a hangjának tisztaságát és az előadásba fektetett érzelmek őszinteségét.

Ezen az estén Sándor Péter nem csak énekesként tündökölt, hanem egy olyan művész volt, aki megérintette a szíveket és örökre beírta nevét azok közé, akik emlékezetes pillanatokat teremtenek a zene világában. Az előadás a karácsonyi ünnepek szellemében emelte ki az emlékezés és az együttlét fontosságát, és méltán vált az egyik legmeghatóbb pillanattá a Csináljuk a fesztivált!-ban.
 

Hirdetés