Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Könnyek között mondta el a nővér. Azt szeretné, ha erről az egész...

Könnyek között mondta el a nővér. Azt szeretné, ha erről az egész világon tudnának, itt a fotó is

A járvány frontvonalán harcol egész nap, de erre még ő sem számított.

 

Kaley De Armas egy háromgyermekes családanya, aki nővérként a járvány frontvonalában küzd az emberek életéért egész nap. Nincs könnyű dolga, kivan téve a veszélynek és mindeközben a családját is igyekszik ellátni. Ami viszont történt vele a boltban, úgy érzi megfizetetlen, és szeretné, ha minél több emberhez eljutna.

“Ma könnyek között, lenyűgözve sétáltam ki a boltból. Nem csak saját nyitva tartásuk van, amiben külön órák vannak csak a járvány élvonalában dolgozók számára, de az egész számlámat is kifizették. Így szeretnének megköszönni a munkánkat, és visszaadni valamit.

A férjem pont a minap jegyezte meg, hogy túl sokat költünk élelmiszerekre mostanság. Az igazság az, hogy három gyerekkel, otthoni karantén alatt, az unalomban jobban fogy az étel is.

A mai nap megint kifogytunk húsból, proteinporból, kutyakajából, stb, a nagy tételekből. Szóval miközben mentem a boltban a pénztárhoz, húzós összegre készültem. Mindent összeadva elérte a 283 dollárt. (91.000 Ft) Amikor fizetni akartam, a menedzser közbelépett, és közölte velem, hogy a mai vásárlásom ajándék.


Szólni sem tudtam a meghatottságtól, és közben végig azt éreztem, hogy az igazi hősök, ezek a dolgozók az élelmiszerüzletekben, akik hegyeket mozgatnak meg, hogy ne legyen hiány semmiből, tiszták legyenek az üzletek, és segítsenek az embereknek. Annyira hálás vagyok, és szeretném ezt megosztani mindenkivel.”

loading...