Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az alkalmazottak kizavarnak egy 92 éves férfit a bankból. Aztán a rendőr...

Az alkalmazottak kizavarnak egy 92 éves férfit a bankból. Aztán a rendőr visszakíséri, hogy ezt tegye vegye!

A Montebello-i (USA, Kalifornia) Rendőrkapitányság néhány héttel ezelőtt nagy figyelmet kapott.

 

 

Az osztály egy közeli banktól kapott hívást egy problémás ügyféllel kapcsolatban. Robert Josett rendőr első volt a helyszínen. És amikor belépett a bankba, látta, hogy egy 92 éves férfi nagyon zaklatott és ideges.

A férfi csak pénzt szeretett volna felvenni a számlájáról. De mivel az igazolványa lejárt, senki nem tudott segíteni neki.Az idős férfi nem értette, miért és csalódott.

A férfi nagy felfordulást okozott, Robert Josett rájött, hogy be kell avatkoznia.

De ahelyett, hogy az idős férfit kivitte volna a bankból, és hagyta volna az utcán, Robert elvitte a férfit a DMV-hez, és segített neki az igazolványa meghosszabbításában, írja a KDVR.Aztán visszatértek a bankba, mielőtt bezárt volna, és Robert segített a férfinak pénzt kivenni.

A VISSZATÉRÉS

Később a Montebello-i rendőrség felkereste Robertet, aki az idős férfit visszakísérte a bankba, és dicséretet kapott az ország minden pontjáról.

A képet közel negyvenezer alkalommal osztották meg, és valóban megmutatja, hogy a rendőrségen belül sem egyforma mindenki.


Egy olyan korban, amikor a rendőrséget gyakran kritizálják a tetteikért, ez a tiszt nagyszerű példája annak, hogyan kellene a rendőrségnek működnie.

Úgy tűnik, hogy a 195 ezer ember, aki lájkolta a Facebook bejegyzést eddig, mind egyetért ezzel!

loading...