Kezdőlap EZOTÉRIA Kivetettük a tarot kártyát: kattints egy általad választott lapra és megtudhatod milyen...

Kivetettük a tarot kártyát: kattints egy általad választott lapra és megtudhatod milyen jövő vár rád!

A tarot kártyát már ősidők óta használják különböző kultúrákban jövendölés céljából. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a jövő, húzz egy kártyát, és megtudhatod.

 

 

1.Erő

Ez a kártya az erőt, a bátorságot, a harciasságot, és az őszinteséget szimbolizálja. Ha valamilyen nehézség előtt állsz, ez a kártya most segítségedre lesz, hogy megoldásra találj. Az is lehetséges, hogy egy idegen országban kezdesz új életet.

2.Nap

Új kezdetet, és a fejlődés lehetőségét szimbolizálja ez a kártya. Számos meglepetés vár rád a közeljövőben, és a dolgaid végre rendeződni fo

gnak.

3.Döntés

Ez a kártya azt jelzi, hogy végre döntést kell hoznod egy fontos dologban, itt az ideje, hogy nekifogj jövőd építésének. Vigyázz, mert több lehetőség vár rád, és a lehető legjobbat kell válaszd.

4.Halál

Azt jelzi, hogy újrakezdés van a láthatáron. Lezárul életed eddigi időszaka, és egy új kezdet elé nézel. Súlyos betegségek, és bizonyos akadályát is jelzi ez a lap. Meg fog szabadulni egy nagy problémától, ami lehet egy káros munkahely, vagy egy egészségtelen kapcsolat is.

5.Pap

Új dolgok tanulása van kilátásban, ami elengedhetetlen a fejlődésedhez. Nagyon érzékeny személyiség vagy, aki többször is elesik, és megüti magát, amíg végre megérti, hogy mi az élet valódi lényege. Lehetséges, hogy néhány emberben csalódni fogsz.

6.Szerencsekerék

Ez a kártya a lehető legjobb választás, hiszen a szerencsét, a boldogságot, és a bőséget szimbolizálja. Az élet pozitív oldala kerül most előtérbe számodra, végre kiteljesedhetsz.

7.Császár

Azokról a személyekről szól, akik igen nagy hatással vannak rád. A sikert, a fizikai erőt, az előrehaladást szimbolizálja. Változások jönnek az életedben, de a sikeresség körött zajlanak az események.

8.Mágus

Nagy lehetőségek nyílnak meg előtted, ez a kártyalap cselekvésre buzdít annak érdekében, hogy elérd a céljaidat az életben. A szakmai sikereid felé vezető úton nagy segítségedre lesz a kiváló kommunikációs készséged.


9.Bolond

Némi változások várnak még rád az életben, de ezek mind a te javadat szolgálják. Fogadd nyitott szívvel az új lehetőségeket, és próbálj meg minél kevesebb ellenállást tanúsítani.

10. Szeretet

Ez a kártyalap azt mutatja, hogy hamarosan meg fogod találni az életben a szerelmet, vagy szerető emberek sokasága fog körülvenni. Lesz némi stressz is a közeljövőben, de hidd el, jóra fordulnak a dolgok.

tudasfaja.com

loading...