Kezdőlap EZOTÉRIA Kíváncsi vagy, mi vár rád szerelmi téren? Válassz egy kártyát és minden...

Kíváncsi vagy, mi vár rád szerelmi téren? Válassz egy kártyát és minden kérdésedre választ adunk!

A jövőre mindenki nagyon kíváncsi, legszívesebben mindent elkövetnénk azért, hogy utánajárjunk a lehetetlennek, vagyis leleplezzük a jövőt. Most segítségedre lesznek ezek a kártyák, válassz egyet közülük, és tudd meg, mi vár rád a szerelemben!

1. Nagy Arkanum XII. – Akasztott ember

Az életedben megrekedtek az események, de nem kell izgulnod, mert most egy nagyon jó lehetőséget kapsz az újrakezdésre. Ne görcsöl, és ne aggódj, hagyd, hogy maguktól gördüljenek az események! Ilyenkor a legjobb félretenni az aggodalmakat, a kártya mégis azt üzeni, hagyd, hogy a Sors irányítsa az életed.

Nyugodj meg, pozitív változások következnek be az életedben. Érdemes lenne viszont változtatnod egy kicsit a nézőpontodon! Lehet, hogy véget ér a kapcsolatod, de új lehetőségeket tartogat számodra az élet, viszont el kell fogadnod, hogy nem a te kezedben van az irányítás.

2. Nagy Arkanum XIII. – A halál

Változás előtt állsz, de nyugodj meg, hiszen jó dolgok várnak rád. A régi dolgok megszűnnek most körülötted, de új élet, új remény, új kezdet vár rád.

Megsemmisül a rutinos, megszokott életed, és valósággal újjászületsz. Egy ígéretes újrakezdés vár rád, ne szomorkodj, ne gyászold a múltad.

3.Nagy Arkanum I. – A mágus

Erővel teli, harmonikus időszak vár rád. Ösztönös, varázslatos alkotó energiák, kreatív erők tölti be a jövőben az életed. Felszínre tör belőled az igazi éned, tele leszel önbizalommal, és életszeretettel, éppen ezért nagyon vonzó leszel a külvilág számára.

tudasfaja.com

loading...