Kezdőlap AKTUÁLIS Kitört a botrány – Alekosz megalázott barátnője kitálalt az igazságról

Kitört a botrány – Alekosz megalázott barátnője kitálalt az igazságról

Varsányi Réka minden eddiginél nyitottabban mesélt a Nagy Alekosszal való kapcsolatáról.

Kétségtelen, hogy az Ázsia Expressz negyedik évadának egyik legérdekesebb párosa Nagy Alekosz és Varsányi Réka, akik magukra speciális kapcsolatban lévőként hivatkoznak. Az egyedülálló édesanyán látszik, hogy odavan az egykori valóságshow-győztesért, ám nehéz eldönteni, mennyire viszonozzák az érzéseit.

Réka nemrégiben könnyek között mesélt arról, milyen sokáig volt egyedül, ezért már a szerelemről is lemondott, amikor Alekosz betoppant az életébe. A botrányhős viszont nem titkolja, mennyire imádja a nőket: többször is Réka előtt flörtölt másokkal.

Hónapokkal a forgatás után az édesanya elárulta, abban reménykedett, hogy kéz a kézben menetelnek majd a műsorban Alekosszal, és őt is meglepte, hogy ez végül nem így történt. Kiemelte azt is, hogy sosem akart csak a barátja lenni a görög hősnek, a speciális kapcsolat elnevezés is az utóbbi ötlete volt, ami miatt többször is veszekedtek.

– Másfél éve ismerjük egymást, és mindig hálás leszek neki, hogy 120 kilósan, megannyi elutasítás után ő nem ítélt meg engem a kinézetem alapján. De akkor lennék boldog, ha eszébe sem jutna mással kezdeni és egy normális párkapcsolatunk lenne. Nagyon ragaszkodom Alekoszhoz, de sok esetben nem értem őt. Én is érzékelem, hogy sokszor bántóan viselkedik velem, vagy bántókat mond, de időközben rájöttem, ő igazából fordítva van bekötve. Sok esetben pont az ellenkezőjét gondolja annak, amit mond. De persze, ettől még rengeteg sérelmem van, amiket a mai napig nem beszéltünk meg – fejtette ki a Story magazinnak.

Alekosz azt sem titkolta, hogy nem tudja komolyan venni a partnerét, amíg nem fogy le 55 kilóra, Rékának viszont esze ágában sem áll azért kilókat ledobni, hogy emberszámba vegyék.

Nagyon sokszor éreztem már úgy, hogy elég volt, hagyjon engem békén, és lezártam a kapcsolatunkat. De ilyenkor átvált, elkezd közeledni. Hiába veszünk össze, sosem engedi el a kezem, mindig visszajön

loading...