Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Kitett egy pohár vizet a hálószobába, nem sokkal később megfagyott a vér...

Kitett egy pohár vizet a hálószobába, nem sokkal később megfagyott a vér az ereiben attól amit látott

Számos módszer létezik arra, hogy kimutathasd a negatív energia jelenlétét az otthonodban. Mi most megmutatjuk neked a legegyszerűbbet, amely segít megtisztítani az helyiségeket a negatív energiáktól és fenntartani a harmóniát a családban.

 

 

Állandóan körül vagyunk véve különféle energiákkal, bárhol is élünk. Az otthonunk egy olyan tér egység, ahol számos energia találkozik, az érzéseink, gondolataink különböző energiákat bocsátanak ki és egyben vonzanak is más energiákat. Családtagok, szomszédok és otthonunkba érkező emberek olyan negatív energiákat hozhatnak magukkal, amelyek befolyásolhatják a családunk jóllétét.

Miután belépnek otthonunkba, a negatív energiák hatással vannak az egész életünkre. A költségvetésünk ingadozhat, rossz hatással lehet a családtagok közötti kapcsolatokra, és megzavarhatja az otthonunk harmóniáját. Ennek eredményeképpen szorongóak, nyugtalanok és zavartak lehetünk az életuntság nehéz súlyával. Azonban ezeket a tüneteket nem lehet korán felismerni, ezért nagyon fontos, hogy időben detektálhassuk a nem kívánatos energiákat.

Mielőtt belekezdenél, fontos, hogy megpróbáld kideríteni a diszharmónia okát, lehetséges, hogy nem a negatív energiák a bűnösök. Ha viszont semmiképpen nem jutsz eredményre, akkor próbáld ki ezt a trükköt a rossz hangulat észlelése után.


Így csináld:

Fogj egy tiszta üvegpoharat és önts bele 1/3-is tengeri sót. Ezután töltsd tele a poharat vízzel, majd tedd be abba a helyiségbe, ahol úgy érzed, hogy a legerősebb hatása van a rossz hangulatnak. Tedd a poharat egy olyan helyre, ahol kevésbé észrevehető és nem zavaró és hagyd ott egy teljes napig.

Eredmény
Győződj meg róla, hogy senki nem mozdított el a poharat a helyéről. 24 óra múlva vizsgáld meg a poharat. Ha ugyanúgy néz ki, mint amikor odatetted, akkor valószínűleg nincs negatív energia a helyiségben. Átteheted egy másikba, hogy meglásd, ott mi történik.

Ha az üvegen foltokat tapasztalsz és egyértelműen nem olyan, mint amikor ott hagytad, az energiaproblémákra utal. Ebben ez esetben ismételd meg a műveletet egy teljesen tiszta pohárral, új adag sóval és vízzel. Addig csináld ezt, amíg olyan tiszta nem marad, mint ahogyan ott hagytad.

tudasfaja.com

loading...