Kezdőlap AKTUÁLIS Kitálaltak az ismerősök – Vele csalhatta férjét Tóth Gabi, ő az a...

Kitálaltak az ismerősök – Vele csalhatta férjét Tóth Gabi, ő az a férfi, aki miatt válnak

Hirdetés

Krausz Gábor szívét összetörte, hogy befejeződött a házassága Tóth Gabival. A híres séf jó barátja és kollégája, Vomberg Frigyes, a Blikknek adott interjújában megerősítette, hogy teljes mértékben támogatja a barátját ebben a rendkívül nehezen átélt időszakban.

 

Hirdetés

– A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört – mondta a Blikknek Vomberg Frigyes.
Egyre több jel mutat arra, hogy a válás hátterében egy harmadik fél áll, és nem Gábor, hanem Gabi kereste más mellett a boldogságot. A sztárséf beszédes bejegyzésben tudatta szerdán a szakítás hírét, amiben egy fontos információt rejtett el: a „fricska” szót. Egyetlen kifejezés, ám sokatmondó, s ez többeknek fel is tűnt.„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra” – fogalmazott a sztárséf, kiemelve, hogy a jövőben mindketten a lányuk érdekeit szem előtt tartva nevelik a három és fél éves Hannarózát.A kifejezés azért tűnt fel sokaknak, mert a Fricska Táncegyüttes az a csapat, amely Gabival a koncertjein fellép. A rajongókban hamar felmerült a gondolat, hogy az énekesnő a táncegyüttes egyik tagjával eshetett szerelembe.

Hirdetés