Kezdőlap AKTUÁLIS Kitálalt Horváth Gréta exe a megcsalásról – Ez az igazság, amit senki...

Kitálalt Horváth Gréta exe a megcsalásról – Ez az igazság, amit senki nem tudott eddig

A TV2 televízió uj műsorairól tartott sajtótájékoztatót az Aréna bevásásrló köpontban. Nemsokára útnak indítja a következő Ászia Express 2 című műsorát Hódin Pamela és Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti, Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, Bereczki Krisztián és Bohos Kornél, Horváth Gréta és Meggyes Dávid valamint Liu Shaolin Sándor és testvére Liu Saoang Ádó párosával akik viszont nem tudtak részt venni a sajtótájékoztatón, Ördög Nóra és férje Nánási Pál részvétalével

Két év házasság után döntött úgy Horváth Gréta férje, hogy kilép a kapcsolatból. A Blikk információi szerint Dávidnak a Dancing with the Stars táncoslányának, Stana Alexandrának a személyében máris új kedvese van, aki ugyan nem erősítette meg, de nem is cáfolta a kettőjükről szóló híresztelést.

 

 

A dráma tovább bontakozott, amikor Gréta a lapnak nyilatkozva elmesélte, hogy több nő is jelentkezett nála azzal, hogy férje velük is bepróbálkozott.

A kommentelők is felbőszültek a történteken, így most Dávid a Borsnak nyilatkozott az ügyben:„Mérges vagyok és csalódott. Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között.

Én őszinte voltam, beleálltam a dologba, és – sok férfitársammal ellentétben – nem szépítettem a helyzetet. Voltak a kapcsolatunkban boldog és persze, nehéz időszakok is, de Grétát tisztelem annyira, hogy odaálltam elé és elmondtam neki, amikor ki akartam lépni ebből.

Sajnálom, hogy ez történt. Arra azonban szeretnék reagálni, amivé kezd alakulni ez a történet: nem én vagyok a patás ördög, méltatlan a párkapcsolatunkhoz ez az egész.Nem akartam és nem is akarok bántani senkit. Bízom benne, hogy a továbbiakban a nyilvánosság kizárásával meg tudjuk oldani a helyzetet. Mindkettőnk érdeke ezt kívánja”  mondta a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi.

loading...