Kezdőlap AKTUÁLIS Kitálalt egy ismerős – Ő lehet Tápai Szabina új párja

Kitálalt egy ismerős – Ő lehet Tápai Szabina új párja

Hirdetés

A volt válogatott kézilabdázóra, aki néhány hónappal azután, hogy bejelentette, válik férjétről, a világbajnok kajakos Kucsera Gábortól, a Story információi szerint újra rátalálhatott a szerelem.

 

Hirdetés

Kerestük Tápai Szabinát, aki jelezte, a magánéletével kapcsolatban nem kíván nyilatkozni, ám lapunk úgy tudja, a háromgyermekes édesanya ezúttal a civil szférából választott párt magának, mégpedig egy tehetős vállalkozó személyében.

 Ezt erősítette meg az egyik informátorunk is, aki elárulta, hogy Szabina szíve már a VIASAT3 Troll a konyhában című műsorának forgatásán is foglalt lehetett.

– Időnként szinte sugárzott a boldogságtól, gyakran mosolygott, úgy tűnt, túl van már a szakítás okozta nehéz időszakon – fogalmazott a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő, a showbiznisz világában otthonosan mozgó személy.Tápai Szabina tíz évig élt házasságban Kucsera Gáborral, s a kapcsolatukból három gyermek született, a kilencéves Bence, a négyéves Milla és a másfél éves Bella. Az egykori kézilabdázó február elején a Story magazinnak nyilatkozott arról, hogy elhidegülés és megcsalás is állt a szakításuk hátterében.

„Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész” – nyilatkozta akkor a hetilapnak.

Hirdetés
loading...