Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Kisgyerekek, akik ragaszkodtak egymáshoz, miközben a rák ellen küzdöttek, újra együtt vannak...

Kisgyerekek, akik ragaszkodtak egymáshoz, miközben a rák ellen küzdöttek, újra együtt vannak az igaz szeretet megnyilvánulásában

Hirdetés

Két gyönyörű lélek véletlenül a legvalószínűtlenebb helyen futott össze. Bár betegek voltak, táncoltak és játszottak önfeledten, megmutatva mindenkinek, hogy a betegség nem korlátozza az embert abban, hogy teljes mértékben élvezze az életét.

 

Hirdetés

Mack Porter egy 3 éves gyermek, akinél anaplasztikus nagysejtes limfómát vagy ALCL-t, a gyermekkori rák egyik fajtáját diagnosztizálták. Eközben a szintén 3 éves Payson Altice a gyermekrák egy másik formájával betegedett meg: B-sejtes akut limfoblasztos leukémia.

Végül a kívánságuk valóra vált.
Bár a rák gondolata különösen ijesztő a szülők és maguk a gyerekek számára, e kettőjük gyermeki kisugárzása túlragyog ennek a valóságnak a sötétségén. Különösen így van ez akkor, amikor együtt vannak.

BARÁTOK ELSŐ LÁTÁSRA

A két imádnivaló kisgyerek az év elején futott össze először a phoenixi gyermekkórházban. Bár a COVID-19 miatt olyan területek, mint a játszószoba, zárva voltak, Mack édesanyja, Danielle Porter felfedezte a kórházban tartózkodó másik kisgyermeket.Ez is tetszhet neked: Az anya, akinek azt mondták, hogy lánya vakon született és nem lehet a napon, nem hajlandó lemondani róla

Az anya megkérdezte a kórházat, hogy találkozhatnak-e, a többi pedig már történelem, hiszen Mack és Payson azonnal összebarátkoztak. Amikor azonban kikerültek az egészségügyi központból és gyógyulófélben voltak, messze éltek egymástól, és nem tudtak személyesen találkozni.

Mindketten elhatározták, hogy fenntartják különleges barátságukat, ezért a duó Facetime-on keresztül kommunikált egymással. Egyértelmű volt, hogy a lelki társak valóban újra össze akartak jönni.

ROKON LELKEK ÚJRA TALÁLKOZNAK

Végül 2021. július 21-én teljesült a kívánságuk, hiszen két hónapnyi különlét után újra személyesen látták egymást. Danielle elmondta, hogy a játszótér előtt a fia azzal töltötte az idejét, hogy megtervezze, mit fognak csinálni, szem előtt tartva, hogy szerinte mit élvezhet különleges társa.

A kisfiú a találkozáskor egy csokrot vett neki, és mindketten édes ölelésben részesítették egymást. A páros játszadozása közös játékból és táncból állt.

A gyönyörű találkozást követően Danielle megjegyezte, hogy szemtanúja volt annak, ahogy Mack és Payson megtapasztalja a normalitás érzését. Mindazzal együtt, amin keresztülmentek, az anyuka azt mondta, hogy annyira boldog, hogy ezen a napon egyszerűen csak gyerekek lehettek.Tracey, Payson édesanyja úgy fogalmazott, hogy ők ketten és a gyerekek nagyszerű példái a nehézségek kezelésének. Az anyuka szerint az embereknek a gyerekekre kellene nézniük, hogy megmutassák nekik, hogyan kell átvészelni a nehéz időket.

A duó valóban inspirációt jelent felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Játékosságukkal és barátságukkal megmutatják a világnak, hogy az embertársainkkal való kapcsolat hiteles és valóban hasznos módja annak, hogy erőt és fényt találjunk életünk sötét időszakaiban.

Megosztásokat köszönöm

Hirdetés