Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Kimostad a papírzsebkendőt? Így távolítsd el pillanatok alatt a ruhából, mielőtt beleszáradna!

Kimostad a papírzsebkendőt? Így távolítsd el pillanatok alatt a ruhából, mielőtt beleszáradna!

Számtalan esetben előfordul, hogy észre sem vesszük, és kimossuk a nadrág zsebében maradt papírzsebkendőt. Miután szétmállott, az apró papírdarabkák az összes ruhára rátapadnak. Mutatunk néhány trükköt, melyek segítségével könnyen megszabadulhatsz a papírzsepitől!

Nem túl felemelő élmény, amikor meglátod, hogy a sötét ruhákat beborították a papírzsebkendő darabkák. Nehéz lenne arra válaszolni, hogy puszta kézzel vizesen, vagy szárazon könnyebb eltávolítani a cafatokat. A nagyobb darabokat viszonylag könnyen le lehet szedni, de a szöszöknél esélyed sincs.

Ha csak nagyobb darabokra hullt a zsebkendő, akkor terítsd ki a ruhákat várd, míg megszáradnak, és egy erős, határozott mozdulattal rázd le róluk a papírdarabokat.

Ha kis szöszök borítják be az egész ruhát, ne próbáld újramosni, mert csak még jobban megtelik a mosógép.

Inkább várd meg, míg megszáradnak a ruhák, majd egy erős kefével keféld le a papírt, utána fogj egy szélesebb, és erős ragasztószalagot, és ezzel pásztázd végig az egész ruhát.

A celluxot tekerd a kezedre, és tapogasd végig a ruhákat, így könnyen lejönnek a darabkák is.

tudasfaja.com

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

loading...