Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Kifogytál az ajándékötletekből? Ennek örülne legjobban a szeretted! Csillagjegye elárulja!

Kifogytál az ajándékötletekből? Ennek örülne legjobban a szeretted! Csillagjegye elárulja!

Ha kifogytál az elképzelésekből, hogy mit adhatnál családtagoknak és barátaidnak ajándékba az ünnepekre, akkor a gondjaidnak itt búcsút inthetsz: támaszkodj a csillagjegyekre. Semmi sötétben tapogatózás – személyre szabott ajándékot adhatsz szeretteidnek.

 

Lássuk, ki minek örülne a leginkább a csillagjegye alapján!

 

Kos

A tüzes Kost nem érdeklik a hasznos ajándékok vagy az olyanok, amellyekkel sok időt kell tölteni. Felejstd el az elnöki életrajzi könyveket, a háztartási gépeket vagy az 1000 db-os puzzle-t. Ezekhez egyszerűen nincs türelme egy kosnak. Azonnali örömszerzésre van szüksége.

Ajándéktipp: jegyek sporteseményekre vagy zenei fesztiválra; új sífutócipők; ajándékutalvány a boxoláshoz vagy a salsa táncórákhoz; csúcstechnológiájú napszemüveg; egy táska eszpresszókávé és egy új kávéfőző.

Bika

Kifinomult ízléssel bír, érzéssel képes felismerni a minőséget. Természeténél fogva érzékeny az illatokra, érintésre és nagyra értékeli azokat az ajndékokat, amiket ezen érzékeivel élvezhet. Különleges kapcsolata van a természettel és a földdel, így az ezekhez az elemekhez kapcsolódó ajándékok biztosan nagyon szólnak majd nála.

Ajándéktipp: pashmina sál; valódi bőr táska; finom parfüm; ajándékutalvány masszázs, kozmetikai- vagy pedikűr; szakácskönyv vagy főzőtanfolyamok; ajándékutalvány egy kiváló étterembe; egy doboz csokoládéval borított eper; egy sor selyem párna; egy szép szobanövény; új kerti kesztyű.

Ikrek

Szellemes, értelmiségi Ikrek örömmel fogadja az összes érdekességet. Valójában, ezzel a leírással lehet, hogy le is szűkítettük az opciókat! Több kisebb dolog lehet még szórakoztatóbb, mint egy nagyobb ajándék. Ez a jegy olyan ajándékokat is szívesen fogad, amely a kezeket, az ujjakat, valamint az elmét veszi igénybe.

Ajándéktipp: kötőtű vagy egy horgoló készlet, vidám színű fonallal, színes toll vagy ceruza készlet; ajándékutalvány a könyvesboltban; egy könyv a kreativitás növeléséről vagy íróvá válásról; táblagép, okos telefon vagy más mobil eszköz; egy táska tele sok apró tárggyal, például kulcstartóval, madárhívó síppal, idézetes könyv, vagy egy kis jegyzettömb tollal.

Rák

A szentimentális Rák igazi családcentrikus. Ez a jegy imádja a jelentéssel teli ajándékokat- a múltból származó cikkeket, az antik boltból szerzett dolgokat, vagy valami kézzel készített tárgyat. Olyan dolgokat, amik a szeretetet és a kötődést fejezik ki a Rák számára

Ajándéktipp: egy házi sütőtök kenyér; egy keretezett családi fénykép vagy egy telepakolt fényképalbum; díszpárna selyemből vagy bársonyból; ajándékutalvány egy háztartási vagy divatüzletbe; családfa kutató szoftver; ajándékutalvány a kedvenc étteremébe; torta készítő leckék; egy házi készítésű könyv a családi receptekről.

Oroszlán

Az Oroszlán az egyik legszenvedélyesebb jegy és az egyik legnagylelkűbb is. Így néha lehet zavarba ejtő megpróbálni megtalálni azt az ajándékot, amelyik a leginkább passzol ehhez a jegyhez, különösen figyelembe véve azt, hogy a legtöbb oroszlán drága ízléssel és nagyszerű stílusérzettel rendelkezik.

Ajándéktipp: Jegyek a színházba vagy operába; egy profi fotómasina; karaoke gép; improvizációs komédia tanfolyam; finom parfüm vagy ékszer; ajándékutalvány egy spa-ba; egy üveg jó bor; egy designer sál, óra vagy táska; ajándékkártya egy ruházati üzletbe.

Szűz

A kimért Szűz lehet az egyik legnehezebb jegy ezen a téren, mivel általában nem nagyon nyilatkozik az igényeiről, hogy mit szeret és mit nem. Ráadásul az extravagáns ajándékok a Szüzet kifejezetten kényelmetlenül érintik. Habár stílusuk és önkifejezésük némileg alábecsült, ne feledd, hogy a legtöbbjüknek kifinomult ízlése van; szeretnek fittek, egészségesek és szervezettek maradni; és értékelik a minőséget.

Ajándéktipp: ajándék kártya kedvezményes ruházati üzletbe; költségvetési szoftver; egy konyhai eszköz, például egy turmixgép vagy gyümölcscentrifuga, kedvezményes áron; kézműves táska vagy óra; edzőterem bérlet; egy könyv az egészségről és a wellnessről; egy könyv az önfejlesztésről.

Mérleg

A stílusos Mérleg kedvelni fog minden ajándékot, amit kap, mivel sosem mondaná meg, ha valami nem tetszik neki. Ez valóban megnehezíti az ügyet, mert a Mérleg nem teljesen nyitott azzal kapcsolatban, hogy mit szeret és mit nem, vagy éppen mire lenne szüksége. Mégis, ha ajándékról van szó, szépészeti és luxuscikkekkel nem lehet nagyon mellélőni.

Ajndéktipp: Egy üveg finom bor; egy doboz válogatott ínyenc csokoládé-szarvasgombák; egy ajándékutalvány egy spa-ba vagy egy vadi új étterembe; egy gyönyörű designer sál vagy kalap; egy keretezett fénykép, ami a szeretetedet fejezi ki; egy doboz csokoládéval borított eper; előfizetés egy divatlapra.

Skorpió

A szenvedélyes Skorpió érzelmileg nagyon mélyen éli meg az életet. Szereti a játékot, és ha például jeleket adsz neki, hogy találhatja meg az ajándékát. Ez talán még jobb, mint egyszerűen odaadni nekik. Ami magát az ajándékot illeti, használd ki a Skorpió szenvedélyét a titokzatosság, a misztériumok és a pszichológia iránt.

Ajándéktipp:  egy könyv az emberi pszichológia lenyűgöző aspektusáról; egy igazi bűnüldözési regény; vámpír vagy horror regény; egy könyv az asztrológiáról; Tarot kártyák; egy távcső készlet; egy keretezett fénykép kettőtökről; masszázs olaj; selymes fehérnemű; a Káma szútra.

Nyilas

A Nyilas szereti a kalandot és természetesen sportos, így az aktív vagy izgalmas élményekkel kapcsolatos ajándékok mindenképpen jó ötletnek számítanak. A Nyilas természetesen filozofikus személyiség is, nem beszélve egy egész életen át tartó tanulásvágyáról.

Ajándéktipp: új túracipő; vonat vagy repülőjegyet egy ritkán látogatott helyre; kempingfelszerelés; jegyek egy kedvenc sporteseményére; utazási fotóalbum; jegyek egy vígjátékra; főző-, tánc- vagy lovagló leckék; egy filozófiai témájú könyv; egy utazási magazin előfizetése.

Bak

A keményen dolgozó Bak kedveli az olyan ajándékot, amely státuszt szimbolizál, és a biztonságot nyújt, amelyre ez a jel mindig is törekszik. Bár drága ízléssel rendelkezik, nem önelégült. Az ajándékok sokat jelentenek a Bak számára, amelyek minőségiek.

Ajándéktipp: finom bőr aktatáska, határidőnapló; ajándékutalvány a masszázsra; egy jó üveg bor; golf leckék; a kézműves sör; egy könyvet a hálózatépítés stratégiáiról, a hatékonyság maximalizálásáról vagy a siker egyéb szempontjairól; egy életraji könyv valakitől, aki nagy sikert ért el életében.

Vízöntő

Ez az egyedülálló és független jegy minden olyan ajándékot szeret, amely egyedülálló ízlésére, egyéniségére, alternatív terápiák iránti szeretetére, vagy filantróp oldalára fektet hangsúlyt.

Ajándéktipp: okos telefon, eBook olvasó vagy más tech kütyü; akupunktúra vagy masszázs ajándékutalványa; jóga matrac és DVD; adomány kedvenc jótékonysági vagy nonprofit szervezetének; egy könyv a zen buddhizmusról vagy a transzcendentális meditációról; sci-fi regény; ajándék kártya eBook olvasójához; asztrológiai vagy tudományos magazin előfizetés.

Halak

A gyengéd Halak – van olyan ajándék, amelyet ez a jegy nem imádna? Általános szabály, hogy bárminek szívből örül a Halak, függetlenül attól, hogy nagy vagy kicsi, drága vagy kézzel készített. Ha vásárolnál a Halaknak, gondolj valami szentimentális, szívből jövő, kreatív, romantikus vagy misztikus ajándékra.

Ajándéktipp: egy növény; egy keretezett fénykép; egy sál, ami kézzel kötött; egy szerelmes levél; egy cica, kiskutya vagy aranyhal; egy könyv az álom értelmezéséről; egy üveg illatos fürdősó; egy festékkészlet; művészeti múzeumi tagság; meditációs DVD; egy vastag türkiz gyűrű vagy karkötő; egy ősi mítoszok könyve.

loading...