Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderült az igazság – Ezt mondta Rácz Jenő a ringben Istenes Bencének,...

Kiderült az igazság – Ezt mondta Rácz Jenő a ringben Istenes Bencének, amit nem hallott a kamera

Hirdetés

Az ország izgatottan várta az év egyik legnagyobb sporteseményét, amikor Rácz Jenő és Istenes Bence szembenéztek egymással a ringben.

 

Hirdetés

A párharc már az elejétől fogva feszültséggel, indulatokkal és gúnyos vigyorokkal volt átitatva. Az emberek kíváncsian várták, hogyan alakul majd a mérkőzés, és vajon milyen fordulatokra számíthatnak a két sztárharcos között.

A négy meneten át tartó bokszmeccsen nem volt hiány az intenzív támadásokból, és többször is előfordultak szabálytalanságok. A sportesemény nemcsak a boksz iránt érdeklődőket, hanem az egész országot lázba hozta, és a szorítóban zajló cselekmények mindenkit a képernyő elé szegeztek.A mérkőzés végén a bírók egyhangúan Rácz Jenő győzelmét hozták ki, ami tovább fokozta az indulatokat és az érdeklődést. A Blikk stábja az események után nem hagyta figyelmen kívül a két főszereplőt, és megkérdezte őket a mérkőzés végkimeneteléről.

Istenes Bence a beszámolók szerint elárulta, hogy milyen szóváltások zajlottak köztük a ringben, és milyen provokációkat kellett elviselnie a mérkőzés során. A séf kijelentette, hogy Rácz Jenő viselkedése miatt döntött úgy, hogy nem fog kezet fogni vele a küzdelem után.A mérkőzés után Rácz Jenő üzenetet küldött Istenes Bencének, tovább fűzve a rivalizálás feszült hangulatát. Az események tehát nem csak a sportteljesítmények miatt váltak emlékezetessé, hanem a személyes konfliktusok és a versengés szellemével is, amely tovább él a rajongók és az érdeklődők emlékezetében.

– Annyit mondtam csak neki, hogy

na, itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?

– idézte Rácz Jenő szavait a 24.hu.

Hirdetés
loading...