Kezdőlap EZOTÉRIA Ki a te örökös ellenséged? Csillagjegyed elárulja kikkel kell nagyon vigyáznod!

Ki a te örökös ellenséged? Csillagjegyed elárulja kikkel kell nagyon vigyáznod!

Nem jöhetünk ki mindenkivel jól, előfordul, hogy bizonyos személyek között nem akkora az összhang, míg mások a legtöbb dologban egyetértenek. Vannak olyan csillagejgyek, akik örök ellenségei egymásnak.

Halak-örök ellensége a Kos

Általánosságban nagyon jól kijön a Halak az emberekkel, de az agresszív, és akaratos személyeket nehezen viseli el. Márpedig a Kos pont egy ilyen személy, ő az, aki mindig a saját akaratát szeretné érvényesíteni.

Vízöntő-örök ellensége az Oroszlán

A Vízöntő nem tudja elviselni, hogy az Oroszlán mindig azt szeretné, hogy körülötte forogjon a világ. A hiúság, és az ehhez társuló magatartásforma az, amit nehezen tolerál. A Vízöntő azt hiszi, hogy az Oroszlán túlságosan beképzelt, de ő közben ő is az, csak ezt nem tudja magáról.

Bak-örök ellensége a Halak

A Bak nem tudja megérteni a Halak álmodozásait, zavarja, hogy a cselekvés helyett mindig csak ábrándozik, és tervez. Soha nem tesz azért semmit, hogy egyről a kettőre jusson.

Nyilas-örök ellensége a Bika

A Nyilas nem érti, hogy hogyan lehet valaki annyira lusta, és nemtörődöm, mint a Bika. A két csillagjegy szöges ellentéte egymásnak. Éppen ezért jó, ha nem kerülnek közelebbi kapcsolatba, mert hosszú ideig nem tudnak egy légtérben maradni.

Skorpió-örök ellensége a Mérleg

A Skorpió nem szereti a félrebeszélést, és az igazságtalanságot. Ha egy Mérleggel találkozik, mindig az az érzése, hogy valamit titkol előle, és előbb meg szeretné ismerni a szándékait. Nagyon zavarja az olyan ember, aki mellébeszél.

Mérleg-örök ellensége a Vízöntő

Elméletileg nagyon jó barátok is lehetnének, de egy óriási különbség van köztük, mégpedig az, hogy mindenikük ragaszkodik a saját igazához. Ebből pedig állandó vita származik. A Mérleg sokkal érzelmesebb, a Vízöntő pedig hajlamos arra, hogy elrejtse az érzelmeit.

Szűz-örök ellensége a Rák

A Szűz gondtalan, és felhőtlen, míg a Rák mindig bele van ragadva a problémáiba. A két csillagjegy életfelfogása teljesen más, és nagyon idegesítik egymást, ha egy társaságba kerülnek.

Oroszlán- örök ellenség a Szűz

A hatalomért folytatott küzdelem soha nem ér véget a két csillagjegy között. Az Oroszlán figyelemre vágyik, míg a Szűz a saját tökéletes életére összpontosít inkább, kicsi az önbizalma, és ezt az Oroszlán nem tudja elfogadni.

Rák – az örök ellenség a Nyilas

A Rák nem tud kibékülni azzal, hogy a Nyilas minden probléma elől a homokba dugja a fejét, és elfojtja érzelmeit. Hiába beszél bármilyen érzelemről neki, a Nyilas, mintha ott sem lenne, úgy tesz. Ők ketten nem tudnak hosszútávon együttműködni.

Ikrek- örök ellensége a Bak

Az Ikrek túl sokat beszél, a Bak pedig nem áldoz energiát arra, hogy meghallgassa. Nem tudja elviselni azokat az embereket, akik azt gondolják, hogy mindent tudnak. A Bakot nagyon fel tudja bosszantani az Ikrek locsogása, és okoskodása.

Bika – örök ellenség az Ikrek

A Bika nem bírja elviselni a furcsa embereket, ő ennél sokkal földhözragadtabb. Az Ikrek pedig egy nagyon dinamikus, kiszámíthatatlan csillagjegy, a Bika nem tudja feldolgozni a hangulatváltozásait.

Kos – örök ellenség a Skorpió

Mindketten nagyon agresszívek, és akaratosak. Nem tudják elviselni, hogy a másiknak is határozott elképzelése van az életről. A legnagyobb baj, hogy ezt általában rá is akarják erőltetni a másikra.

tudasfaja.com

loading...