Kezdőlap EGÉSZSÉG Készítsd el ezt az immunerősítőt és egész télen nem mész orvos közelébe!

Készítsd el ezt az immunerősítőt és egész télen nem mész orvos közelébe!

Hirdetés

A hideg téli hónapokban mindig minden évben megnőnek a megfázásos, vírusos megbetegedések számai, ezért a legtöbben már tudatosan elkezdenek időben védekezni ebben az időszakban.

 

Hirdetés

 

Ha nem a drága vitaminokkal és egyéb tablettákkal szeretnénk az immunrendszerünket felkészíteni a télre, akkor válasszuk a citromos-gyömbéres megoldást, ami a lehető leghatékonyabban erősíti a szervezetet.

Minkét hozzávaló tele van ugyanis vitaminokkal, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal, amire ebben az időszakban a szervezetünknek szüksége van.

Egy jókora gyömbérgumóra, három darab citromra, és mézre lesz szükségünk.

A gyömbért reszeljük le, majd a citromokból szeleteljünk kis cikkeket, vegyük ki a magokat is, és végül vágjuk kis kockákra.

Mindezt héjastól.Ezután mehetnek egy befőttes üvegbe, egy robotgéppel pépesítsük össze, adjuk hozzá a gyömbért, keverjük el a citrompéppel, végül mehet rá a méz is.

Egy utolsó keverés, majd egy kis kanállal kell a teánkba feloldani, és máris sokat tettünk azért, hogy elkerüljük a téli betegségeket. Mindenképpen biocitromot használjunk a recept elkészítésekor.Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...