Kezdőlap EZOTÉRIA Keresd meg a tenyeredben ezt a vonalat és mindent elárulunk neked a...

Keresd meg a tenyeredben ezt a vonalat és mindent elárulunk neked a szerelmi életedről és a jövődről!

Mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi vár ránk a jövőben, leginkább szerelmi életünk “hogyan továbbja” érdekel! Megtudhatod, mit tartogat a jövő számodra, ha tüzetesebben megvizsgálod a tenyeredben található szívvonalat.

Szakemberek szerint a tenyerünkön található szívvonal arról árulkodik, hogy mennyire boldog a párkapcsolatunk, de megtudhatjuk azt is, hogy mi vár ránk a jövőben szerelmi téren.
Keresd meg a szívvonalad (az alábbi képen láthatod, hogy melyik vonalról van szó), és nézd meg, hogy mi jellemző rá.

1.Ha nincs szívvonalad

Igen, ez is előfordulhat, hogy van, akinek hiányzik a szívvonal a tenyeréből. Ez azt jelenti, hogy nagyon elszigetelődsz másoktól, és egy igen visszahúzódó, befele forduló személyiség vagy. Nem szívesen alakítasz ki érzelmi kötődést.

2.Ha a mutatóujj alatt ér véget

Idealista vagy, szívesen álmodozol, és hiszel abba, hogy a világ alapvetően jó. Mivel nem a józan eszedre, hanem inkább az érzéseidre, a szívedre hallgatsz, sokszor érzed úgy, hogy becsaptak, vagy nem viszonozzák megfelelően az érzéseidet. Próbálj egy kicsit racionálisabban gondolkozni, figyelj a hozzád közelállók tanácsaira is.

3.Nagyon rövid szívvonal

Ha épp csak a gyűrűsujjadig ér, azt jelenti, hogy nagyon nehezen kezdeményezel kapcsolatot bárkivel is, hajlamos vagy a távolságtartásra. Inkább a saját utadat járod, ismerőseid ridegnek, megközelíthetetlennek tartanak.

4.Nincsenek elágazások

Nagyon kötődsz egy bizonyos személyhez, megbízható vagy, tele mély érzésekkel. Rád aztán bármikor lehet számítani.

5.Apró elágazások

Ha csak épp kis apró szálkaszerű elágazások vannak a szívvonaladon, azt jelzi, hogy gyakran aggódsz, eléggé stresszes alkat vagy. Próbálj harmóniát teremteni önmagadban.

6.Hullámos vonal

Ha nem határozott ívű, hanem inkább hullámos, akkor azt jelenti, hogy már több kapcsolaton is túl vagy életedben. Nem találod még az igazit, nem alakult ki az érzelmi elköteleződés benned.

7.Sötét vonal

Lobbanékony, és szenvedélyes alkat vagy, intenzíven éled meg a szerelmet. Nem túl harmonikus a szerelmi kapcsolatod, jobb, ha egy kicsit visszafogod ezt a hevességed.

8.Lefele ívelő vonal

Boldogtalan a párkapcsolatod, itt az ideje, hogy átgondold a dolgokat, és új erőre kapj. Ne hidd, hogy neked nem jár a boldogság.

9.Törés a vonalban

Ez elszakadást, válást, vagy elhidegülést jelez, ha enyhe törés van a szívvonaladban. Ha eza vonal folytatódik, akkor nem kell aggódnod, mert megoldódnak a szerelmi problémáid. De az is lehet, hogy egy új partner fogja megadni neked a boldogságot.

10. Ha nagyon intenzív a vonal

Ha ez a leglátványosabb vonal a tenyeredben, azt jelenti, hogy nagyon érzelmes személy vagy. Olyan intenzíven szeretsz, hogy sokszor fájdalmat, és csalódást okozol magadnak is vele.

tudasfaja.com

loading...