Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 csillagjegy, akik képtelenek szerelmi életükkel kapcsolatban jó döntéseket hozni

5 csillagjegy, akik képtelenek szerelmi életükkel kapcsolatban jó döntéseket hozni

Egy bizonyos életkor elérése után mindenki szeretne rálelni igaz társára, akivel úgy érzi, hogy képes lenne – ráadásul boldogságban – leélni az életét.  Egyes emberek számára nem a lehetőségek korlátozott volta a nehézség, sokkal inkább az, hogy jól válasszanak társat. Úgy érzik, a szomszéd fűje mindig zöldebb, más szóval úgy gondolják, hogy biztosan létezik jobb jelenlegi párjuknál, aki majd kivétel nélkül minden igényüket képes kielégíteni.

A következő csillagjegyek hajlamosak arra, hogy minden potenciális jelöltben a negatívumokat keressék, miközben rettegnek attól, hogy rossz döntésük következményeképpen megrekednek a nem megfelelő személy mellett. Lássuk, hogy kik ők.

1 – IKREK

Nem meglepő, hogy ők vannak a lista élén. Kettős személyiségük miatt az Ikrek gyakran szenvednek döntésképtelenségük miatt az élet több területén is. A szükségleteik, vágyaik és álmaik között húzódó útvesztőben ők maguk sem tudják, hogy mit és kit akarnak valójában. Ha mégis megpróbálják megfogalmazni, az olyannyira idealisztikusra sikerül, hogy nem csoda, ha senkit nem látnak megfelelőnek maguk számára.

2 – MÉRLEG

Habár kiegyensúlyozottságukról híresek, a Mérlegeknek igen nagy kihívást jelent kiválasztani a nagy ő-t. Az igazság az, hogy attól tartanak, hogy ha megállapodnak egy adott személy mellett, fel kell adniuk mindazt a stabilitást, békét és kiszámíthatóságot, amit az egyedülálló élet jelent.

3 – NYILAS

A derűs társasági jegy, aki mindig képes életre kelteni a környezetet maga körül. Egy ilyen szabad lélek, mint a Nyilas, szinte képtelen találni egy olyan embert, aki elfogadja őt úgy, ahogy van, a maga függetlenségével. Nagyon szeszélyes a párkapcsolatokat illetően és sokkal jobban szereti a laza, könnyed viszonyokat.

4 – BAK

A keményen dolgozó, szorgalmas jegy mindig tudja, hogy mit akar elérni a karrierjét illetően, ám amikor a szerelmi élete kerül terítékre, képtelen meghozni a megfelelő döntést. Kizárt dolog, hogy egy olyan személy mellett köteleződjön el, aki nem éri meg az áldozatot.

5 – HALAK

Érzékeny és nagylelkű jegy, aki oly sokat szenvedett már a szerelem miatt, éppen ezért elvesztette a hitét. Az évek során felépült bizonytalansága és a megtapasztalt számos ballépés miatt inkább védi magát és nehezére esik dönteni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...