Kezdőlap EZOTÉRIA Mit látsz meg először a képen? Sokat elárul arról, hogy milyen vagy...

Mit látsz meg először a képen? Sokat elárul arról, hogy milyen vagy jelenleg

Az a mód, ahogyan a világot látjuk, ahogyan a hallott dolgokat értelmezzük, ahogyan a minket ért impulzusokra reagálunk, nagyban függ a lelki állapotunktól és a személyiségünktől. 

A képes személyiségtesztek olyan rejtett tulajdonságokat fedhetnek fel valakiről, amelyet talán az adott illető sem akar bevallani magának. Nézd meg a fenti képet és mondd el, hogy te mit láttál meg rajta először kirajzolódni. Ezt tudhatod meg magadról.

1# Egy hegyet tükröződni a vízben

Nagyon optimista típus vagy, aki igyekszik mindennek a pozitív oldalát nézni és mindennek megfejteni a miértjét. Soha nem ítélsz meg senkit a külseje alapján és nem alapozol véleményt első benyomásra.

Az, hogy mindent ennyire mélységeiben akarsz megérteni, még tovább növeli a kíváncsiságodat és egyre jobban kívánsz elmerülni a spiritualitásban és a filozófiában.

2# Néhány embert egy csónakban

Rendszerető típus vagy, aki szereti a stabilitást. Mindent előre meg akarsz tervezni és igyekszel elkerülni azt, hogy egy váratlan káosz kilendítsen az egyensúlyodból. Nem szereted a változást és a spontaneitást.

Nagyon figyelsz minden egyes részletre, de néha éppen azon dolgok felett siklasz el, amelyek könnyebb megoldást nyújtanának egy adott szituációban.

3# Egy krokodilt

Nagyon kreatív személy vagy, akinek az élete alapja a bölcsesség, az intuíció, a boldogság és az örökös kíváncsiság, tudásvágy. A te szemedben a világ tele van csodálatos, felfedezésre váró dolgokkal.

Mindenkit lenyűgözöl önmagaddal és azzal, ahogyan az élethez hozzáállsz. Könnyen kijössz az emberekkel, attól függetlenül, hogy milyen típusok.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...