Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Kelta fahoroszkóp – Te melyik vagy a 21 jegy közül?

Kelta fahoroszkóp – Te melyik vagy a 21 jegy közül?

Hirdetés

Ez a kelta fahoroszkóp 21 jegyet, azaz fát különböztet meg. A születési hónapodat és napodat kikeresve a listából, te is megtudhatod, hogy melyik fához tartozol és elolvashatod az annak megfelelő személyleírást.

Válaszd ki, hogy melyik fa vagy!

Hirdetés
 • Cédrusfa – II. 9–18. és VIII. 14–23.
 • Erdei fenyő – II. 19–29. és VIII. 24. – IX. 2.
 • Szomorúfűz – III. 1–10. és IX. 3–12.
 • Szilfa – I. 12–24. és VII. 15–25.
 • Almafa – XII. 23–I. 1. és VI. 25. – VII. 4.
 • Fenyőfa – I. 2–11. és VII. 5–14.
 • Ciprusfa – I. 25.–II. 3. és VII. 26. – VIII. 4.
 • Jegenyefa – II. 4–8., V. 1–14. és VIII. 5–13.
 • Hársfa – III. 11–20. és IX. 13–22.
 • Mogyorófa – III. 22–31. és IX. 24. – X. 3.
 • Fügefa – VI. 14–23. és XII. 12–21.
 • Gyertyánfa – VI. 4–13. és XII. 2–11.
 • Berkenye – IV. 1–10. és X. 4–13.
 • Juharfa – IV. 11–20. és X. 14–23.
 • Diófa – IV. 21–30. és X. 24. – XI. 11.
 • Gesztenyefa – V. 15–24. és XI. 12–21.
 • Kőrisfa – V. 25.–VI.3. és XI. 22. – XII. 1.
 • Tölgyfa – III. 21.
 • Nyírfa – VI. 24.
 • Olajfa – IX. 23.
 • Bükkfa – XII. 22.

Cédrusfa

Nem vagy túlzottan közvetlen típus, a visszafogottságod mégis meglepően erős magabiztossággal társul. Nem vagy egy elveszett lélek, minden szituációban meg tudod állni a helyedet. Szívesebben töltöd az idődet egyedül, gyakran a természetben, hiszen te így tudsz igazán kikapcsolódni. Gyermekként sem viselted könnyedén, ha meg akarták mondani, hogy mit csinálj és ez felnőttként is konfliktusokat szülhet. A monotónia az egyik ellenséged.

Erdei fenyő

Egyfajta kettősség jellemzi ezt a jegyet. Az ide tartozó emberek egy része olyan típus, aki nem vágyik nagyra, szorgalmas és szelíd, megelégszik az alapvető javakkal, ennek ellenére mégis nagyon boldog és elégedett életet él. Számára a szeretet a legfontosabb kincs. A másik rész ennek kissé az ellentettje. Kényelmes típus, mondhatni lusta is, akinek nagyratörő vágyai vannak, de mégsem tesz azért, hogy ezeket elérje. Azt, hogy melyik személyiségtípus kerekedik felül, nagyban befolyásolja a neveltetés.

Szomorúfűz

Nagyon érzékeny és romantikus típus vagy, aki nehezen viseli a kritikát és könnyen megsértődik. Szelíd vagy, kedves, segítőkész és nagyon empatikus. Sajnos a határozatlanságod miatt gyakran történik meg az, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás, pedig képes lennél véghez vinni a dolgokat, csak nem hiszel magadban eléggé.

Szilfa

Igazi vezető típus vagy, aki mindig a saját kezében tartja az élete alakulását. Nehéz dolga van annak, aki feletted akar főnökösödni. Mindig kiváló minőségű munkát adsz ki a kezed közül, sőt néha túlságosan is maximalista vagy. Mindig őszintén megvallod az érzéseidet.

Almafa

Jószívű lélek vagy, aki mindig a jót igyekszik meglátni másokban. Ezzel gyakran vissza szoktak élni, de te ennek ellenére képes vagy megőrizni a derűdet. Szereted a nyüzsgő társasági életet és a pörgést és igényled a folyamatos figyelmet.

Fenyőfa

Kissé visszafogott vagy, nem könnyű téged megközelíteni, de ez nem jelenti azt, hogy unalmas is lennél. Sokkal több van benned, mint azt elsőre látni hagyod. Nem nyílsz meg könnyen, ahhoz számodra szükséges a bizalom. A biztonságos, nyugalmas élet számodra a legértékesebb.

Ciprusfa

Mind a munkában, mind a szerelemben nagyon sikeres vagy. Kitartó vagy a munkádban, kevés olyan dolog van, amit ne lennél képes véghezvinni, ha valóban akarod. Bárkit képes vagy az ujjad köré csavarni. Hajlamos vagy a szerelemet mindenek elé helyezni.

Jegenyefa

Bár a külvilág felé azt mutatod, hogy erős és rendíthetetlen vagy, akit gyakorlatilag semmi nem képes megingatni, belül nagyon is labilis vagy és bizonytalannak érzed magad. Vágysz a törődésre, a biztonságra és a nyugalomra, de ezt soha nem vallod be könnyen.

Hársfa

Számodra nagyon fontos a harmonikus élet. Nehezen viseled a változásokat és a bizonytalanságot. Ragaszkodsz a napi rutinhoz, mert így érzed magad kényelmesen. Jellemzően konfliktuskerülő vagy a magánéletedben. A pénz nem túl fontos számodra, csak annyit igényelsz belőle, ami elegendő a leglényegesebb szükségleteid kielégítéséhez.

Mogyorófa

Irigylésre méltó személyiségtípusod van. Mindig pozitív vagy és derűs. Nehéz a kedvedet szegni és igyekszel elérni, hogy a környezeted is hasonlóan érezze magát. Gyakran fordulnak hozzád tanácsért, amivel könnyen szolgálsz, hiszen bölcs, tisztánlátó és kifejezetten intuitív vagy.

Fügefa

Nem tudod könnyen elviselni a megszokást, éppen ezért a munkádban és a párkapcsolatok terén is mindig az új kalandokat és feladatokat hajszolod. Szívesen állsz egy csapat élére és veszed kezedbe egy projekt irányítását. Fontos számodra, hogy az emberek bízzanak benned és kövessék a szavadat.

Gyertyánfa

Nem vagy odáig a nagy társaságért és a nyüzsgésért. Sokkal inkább kedveled a nyugodt, csendes és meghitt beszélgetéseket. Nincs sok barátod, de akik vannak, azokkal nagyon mély kapcsolatot ápolsz. Döntéshozásban mindig határozott vagy és önálló. Időbe telik, amíg valakit a közeledbe engedsz, de ha ez megtörténik, soha nem engeded el, legalábbis a szívedből semmiképp.

Berkenye

Nagyon élénk, pörgős természet vagy, aki minden újdonságra nyitott. Örök kíváncsiság él benned minden témával kapcsolatban, sosem hagysz fel a tanulással, folyamatosan igényed van a fejlődésre. Könnyen döntesz és határozottan a kezedbe tudod venni a dolgok irányítását. Nem igazán szoktál hezitálni.

Juharfa

Számodra a világ tele van lehetőségekkel és sokkal inkább látod azt egy kellemes és szórakoztató játszótérnek, semmint egy rideg és kegyetlen helynek. Folyamatosan kutatod a kínálkozó lehetőségeket, amiket gyakran meg is ragadsz. Alkotókedved kiolthatatlan. Sok művész ide tartozik.

Diófa

Nagyon szenvedélyes vagy, akit gyakorlatilag minden érdekel. Nehezen lehet melletted unatkozni. Könnyen barátkozol, szinte vonzod magad köré az embereket. Állandóan nyüzsögsz, nehezen tudsz megmaradni egy helyben.

Gesztenyefa

A munkában mindig a maximumot nyújtod és igyekszel a legmagasabbra törni. Ez a párkapcsolataid tekintetében sincsen másként. A tökéletes társat keresed, és soha nem éred be az elképzeléseidnél kevesebbel. A nyugalom nyújt igazi feltöltődést számodra.

Kőrisfa

Olyan típus vagy, akit a változatosság éltet. Szereted magad emberekkel körülvenni és azt, ha mindenki figyelme rád szegeződik. Folyamatosan nyitott vagy új dolgok kipróbálására, nem viseled jól a monotonitást és nehezen tartasz ki ugyanazon társ mellett hosszú távon.

Tölgyfa

Ha március 21-én születtél, akkor te tölgyfa vagy. Ez azt jelenti, hogy könnyen vállalsz kockázatot, nem riadsz vissza semmitől és nem jellemző rád, hogy bármit is feladnál, amibe egyszer belekezdtél, csak azért, mert idő közben elbizonytalanodsz a saját képességeidben.

Nyírfa

Ide tartozol, ha június 24-én születtél. Kifinomult és élénk személyiség vagy. Egyszerre vágysz a biztonságra és a változatosságra. Fontos számodra a szellemi kapcsolódás. Ha valakit őszintén megszeretsz, akkor bármit képes lennél megtenni azért, hogy boldognak lásd.

Olajfa

Az olajfához is egyetlen dátum tartozik, ez pedig a szeptember 23-a. Jellemző rád, az önzetlenség és a segítőkészség. Gondoskodásra és védelmezésre születtél, bárkit a szárnyaid alá veszel, akinek szüksége van oltalomra. Nagyon könnyen alkalmazkodsz a változó körülményekhez.

Bükkfa

Ha te is december 22-én születtél, akkor a bükkfához tartozol. Sziklaszilárdan állsz és rendíthetetlen vagy. Képes vagy bármit megtenni azért, hogy elérd a céljaidat. Nagyon motivált vagy és nem szoktál letérni a kitűzött utadról. A szereteted mély és erős.

tudasfaja.com

Hirdetés