Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Kegyetlen vallomás: a lányommal volt a legjobb az ágyban!

Kegyetlen vallomás: a lányommal volt a legjobb az ágyban!

Hirdetés

Hét éves kora óta, közel húsz éven keresztül élt nemi életet saját sarjával Raymond Prescott. Lánya, Layla Bell egyfajta Jekyl és Hyde-ként jellemezte saját apját, aki hol a legjobb barátjaként, hol szexragadozóként volt jelen az életében.

A lányra öt évvel ezelőtt ismét rárontott az apja, ám Layla úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot, titokban felvételt készített, melyen őszintén vallott az apja. A bántalmazottnak még hónapokra volt szükséges ahhoz, hogy a rendőrségre vigye a hétperces terhelő bizonyítékot, melyek alapján öt rendbeli nemi erőszakkal vádolták meg a kertészként dolgozó, 54 éves férfit, aki hiába tagadta az ellene felhozott vádakat, 12 év börtönre ítélték – írja a Daily Mail

Hirdetés

A most 31 éves Layla Bell pedig őszintén beszélt a megrázkódtatásairól, arról, hogy hétévesen ivott először sört, az apjától kapta, aki miután magáévé tette, azt súgta a fülébe: „legyen ez a mi kis titkunk!” Tinédzserként sokszor volt részeg, az apja pedig többször is szexelt vele. Drámájáról először 16 évesen az akkori barátjának mesélt a lány, aki a hallottak után nem akarta hazaengedni. Míg másnak a karácsony a szeretetről és az ajándékokról szólt, Layla apja számára lány a megerőszakolása volt a program.

Az ügy végére ugyan pont került, ám az effajta sebek és lelki sérülések ezzel még nem gyógyultak be teljesen. Ugyanakkor Layla példája segíthet, példát mutathat és cselekvéshez szükséges erőt adhat azoknak, akik hozzá hasonló megaláztatástól, bántalmazástól és kihasználástól szenvednek.

Forrás: www.borsonline.hu

Hirdetés