Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a te karmikus betegséged a csillagjegyed alapján

Ez a te karmikus betegséged a csillagjegyed alapján

A karmikus adósságokat mindenképpen ki kell fizetnünk, ellenkező esetben életeken át velünk maradnak. Számos karmikus terhet cipelünk magunkkal előző életeink nyomán és ide tartoznak az egészségügyi problémák is.

 

Ezeket a karmikus betegségeket a csillagjegyek oldaláról is érdemes megvizsgálni.

Kos

A legjellemzőbb problémát a bőrbetegségek jelentik számodra, amelyet baktériumok és vírusok (mint a herpesz), gombák okoznak. Ez a benned felhalmozódott “méreg” kivetülése, amelytől nehezen tudsz megszabadulni.

Bika

Gyakoriak a mandula és garat betegségek, ugyanakkor olyan egészségügyi problémák jellemzőek rád, amelyek a nyak területét érintik. Mindez azzal kapcsolatos, hogy nem fejezed ki őszintén, ami bánt, mardos.

Ikrek

A tüdő problémái és minden olyan betegség, amely a légutakat érinti, nálad hatványozottan gyakoribb. A benned felgyülemlett szorongás és bizonytalanság akadályozott felszabadulásának jele.

Rák

A gyomor, belek és az emésztőrendszer egyéb szerveit érintő gyulladások és fekélyek jellemzőek rád. Ezek a stressz és a rád nehezeződő nyomás kivetülései, amelyekkel nem tudsz adott pillanatban megküzdeni.

Oroszlán

Hajlamos vagy elhízásra, rossz végtag keringésre és szívbetegségekre. Ezek a benned felgyülemlő érzelemviharok kivetülései, amelyeket meg kell tanulnod helyén kezelni.


Szűz

A tökéletesség elérése miatti állandó frusztráció, aggodalom és ingerlékenység az, ami az emésztőrendszeredet bánthatja. A hányinger, szédülés, puffadás és emésztési zavarok mind ide tartoznak.

Mérleg

Fülbetegségek és ágyéki fájdalmak jellemzőek rád, amelyek talán nem tartanak sokáig, de maguktól nem is múlnak el. Mivel az állandó harmónia megszállottja vagy, könnyen ingerelhetővé válsz, ha valami nem úgy halad, ahogyan azt szeretnéd.

Skorpió

Mindig valami új izgalmat szeretnél megtapasztalni és nem viseled jól azt sem, ha nem éred el a sikert a kitűzött céloddal kapcsolatban. Könnyen felhúzod magad, ami bélproblémák, epehólyagot érintő betegségek képében jelenik meg.

Nyilas

A gerinced a legérzékenyebb testtájad. Mivel nagyon aktív és dinamikus természet vagy, ezért könnyen sértheted meg a gerincedet, ugyanakkor a rád nehezedő terhek alatt is könnyen meggörnyedhetsz.

Bak
A hajhullás, az ízületi problémák és a lábfájdalom az, ami téged leginkább érint. A túlhajszolt életmód, a munkahelyi megfelelés és az állandó teljesítménykényszer az, ami belehajszol ezekbe a problémákba.

Vízöntő

A vérkeringésed és fogaid egészsége gyengébb lábakon áll. Saját lelkiismereted mellett szeretteid sorsa sem hagy könnyen nyugodni, ezért gyakran tapasztalod meg a fentebb említett problémák tüneteit.

Halak

A Halak fizikailag erősek, hiszen a karma velük a legkegyesebb. Banális kiütések, bőrhibák, pattanások a legnagyobb egészségügyi problémáik az életük során. Azt sem tudják, hogy egy orvosi rendelő hogyan néz ki.

tudasfaja.com

loading...