Kezdőlap EZOTÉRIA Kapd elő a rúzsodat! Rólad mit árul el a hegye!

Kapd elő a rúzsodat! Rólad mit árul el a hegye!

Hirdetés

Bizonyított tény, hogy a rúzs viselése több magabiztosságot ad egy nőnek és erővel ruházza fel őt a legtöbb helyzetben. Ez különösen igaz az olyan alapszínre, mint a piros. 

Azt hallottad már, hogy a kedvenc, legtöbbet használt rúzsod hegye képes árulkodni a személyiségedről is? Nem? Nos, akkor itt az ideje, hogy megtudd, a tiéd mit mesél rólad.

Hirdetés

Szereted a rendet, a tisztaságot és szeretsz vendégeket fogadni. A legfontosabb számodra a családod és mindent megtennél azért, hogy boldognak lásd őket. Erős a művészi oldalad és erre büszke is vagy.

Nagyon intelligens vagy és kivételes a humorérzéked. Veleszületetten elbűvölő vagy mindenkit le tudsz kenyerezni. Nehezedre esik kerülni a vitát olyanokkal, akik nem osztják a véleményedet valamiben.

Te vagy a legnagyobb flörtölő a környezetedben. A barátaid lehet, hogy irigykednek rád a szellemességed és az érzékiséged miatt. Elsőre talán hiúnak tűnsz, de ha jobban megismernek, rájönnek, hogy csupán büszke vagy arra, amit elértél.

Imádsz szerelmesnek lenni. Állandóan van valakid, mivel annyi szeretet van benned, hogy azt sem tudod, hogyan szórd szét a világban. Nagyon kreatív személyiség vagy, de néha túl szigorúan bánsz magaddal.

Nagyon ambíciózus vagy, vezetőnek születtél. Szereted a bulikat és bármilyen összejövetelt, hiszen imádsz társaságban lenni. Szereted irányításod alatt tudni a környezetedet, ami néha eléggé idegesítő.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés