Kezdőlap AKTUÁLIS Kamerák előtt történt minden, hatalmas balhé a cápák között

Kamerák előtt történt minden, hatalmas balhé a cápák között

Hirdetés

A Cápák között legutóbbi adásában Gecse Márton a cselekvő vállalkozók társaságában próbálta szerencséjét, amikor 300 millió forintért 10 százalék részesedést ajánlott fel robotikai cégének fejlesztéséért.

 

Hirdetés

Az ajánlatra három cápa is érdeklődött, és rögtön kezdetét vette egy heves árverseny.

Lakatos István az 50 százalékos tulajdonrészt vette volna meg, Balogh Levente pedig 20 százalékot kért a 300 millió forintos befektetésért. Ekkor Orbók Ilona is beszállt a játékba, aki 300 millió forintért 15 százalék részesedést kínált fel, osztalékelsőbbséggel.A döntéshozatal közben Moldován András élesen kritizálta az ajánlatokat, kiemelve, hogy szerinte Balogh Levente az egyetlen, aki valódi ajánlatot tett. Ezt követően a stúdióban elkezdődött egy kisebb vita, amelybe Orbók Ilona is beszállt, mondván, hogy bármennyire is tiszteli Balogh ajánlatát, a magáét nem kellene „lefikáznia”.

Miután Gecse Márton távozott a stúdióból egy rövid telefonhívásra, a cápák között ismét kiéleződtek a feszültségek. Moldován újra kritizálta Orbók ajánlatát, mire Orbók és Moldován között egyre hevesebb szóváltás alakult ki a kockázatvállalás kapcsán, és végül nem sikerült megegyezésre jutniuk.

A történet egy újabb izgalmas fejezetet nyitott a Cápák között sorozatban, és a nézők kíváncsian várhatják a következő adásban való folytatást.


Hirdetés