Kezdőlap AKTUÁLIS Kamerák előtt, Liptai Claudia maga vallotta be az igazat – a rajongók...

Kamerák előtt, Liptai Claudia maga vallotta be az igazat – a rajongók köpni nyelni nem tudtak

Hirdetés

Liptai Claudiát az egész ország egy vicces, őszinte, “ami a szívemen, az a számon” nőnek ismeri, így egyáltalán nem meglepő, ha bizonyos műsorokban mesél olykor egy-egy cikis történetet a múltjából.

 

Hirdetés

Így tett legutóbb a NőComment! című műsorban is, ahol fiatalságának egy elég érdekesre sikerült buliját osztotta meg a nézőkkel.

“Egyszer egy házibuliban 16 évesen tényleg nagyon benyomtam, és reggel négykor már teljesen kész voltam. Gondoltam, nincsen olyan házigazda, akinek ne lenne egy szemcseppje.

Nagyon égett a szemem, és kértem tőle egy szemcseppet, de nem néztem meg, hogy mi az. Belecseppentettem a szemembe, és fél óra múlva gondoltam, hogy nagyon beüthetett a cucc, mert már semmit sem láttam.
– Ekkor a házigazda megnézte, és egy hatalmas halálfej volt az üvegen: mint kiderült, pupillatágító volt, amiből egy cseppet szabad csak cseppenteni, és az is nagyon veszélyes. Én ugye kettőt-kettőt benyomtam, három napig semmit nem láttam. Úgyhogy az alkohol nyomorba dönt, és butít”- mondta a műsorvezető.

Hirdetés
loading...