Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 26. – Rákok, Mérlegek, Halak, Vízöntők, Skorpiók,Bikák, Bakok eljött...

Napi horoszkóp szeptember 26. – Rákok, Mérlegek, Halak, Vízöntők, Skorpiók,Bikák, Bakok eljött a nap, amire vártatok!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Készen állsz, hogy megszerezd, amit már egy ideje szeretnél, még akkor is, ha komoly összeget kell kiadnod érte. Mielőtt belefognál, előbb beszéld meg egy bizalmasoddal, mert a véleménye rávilágíthat valamire, amit te talán eddig nem vettél észre.

Bika

Megfordulhat a fejedben, hogy kilépsz a munkádból, különösen egy bizonyos személy miatt, akivel nagyon össze tudod rúgni a port mostanság. Talán épp ez a löket kellett ahhoz, hogy valami új és számodra alkalmasabb dologba kezdj bele.

Ikrek
Egyfajta félelemmel tölt el, hogy meglépj valamit, amit amúgy határozottan akarsz. Ez a dolog utazással vagy olyasvalamivel kapcsolatos, amiben hiszel, és aminek a védelmében ki kell állnod. Ha nem vállalod a kockázatot, azt kockáztathatod meg, hogy elveszíted a célodat. A forrásaid és a segítséged meglesz hozzá.

Rák

Ha valamit tényleg nagyon akarsz, akkor tenned kell érte, főleg, hogy már szinte képtelen vagy a gondolataid féken tartani vele kapcsolatban. Értsd meg, hogy megérdemled azt a bizonyos dolgot, szóval szedd össze a bátorságodat.


Oroszlán

Ajánlatot kapsz, hogy együtt dolgozz valakivel, aki segít felpörgetni a karrieredet vagy közelebb kerülni egy kitűzött célodhoz. Talán minden vágyad, hogy egyedül érd el a sikert, ám egy kis segítségtől még nem fogsz kevesebbet érni.

Szűz
Készen állsz, hogy egy nagy munkához láss, vagy egy tervet kiterjessz. Mindazonáltal jó lenne, ha tennél egy lépést hátra és átgondolnád, hogy jól használod-e ki az idődet és energiádat. Azt se felejtsd el, hogy nem azáltal bizonyítod be, mennyit érsz, hogy mi mindent teszel meg másokért.

Mérleg
A romantikus kapcsolatod ma a gyengédre tapint, és emiatt kétségbe vonod az értékeidet. Ez talán egy jel, hogy először is a saját boldogságodra kell koncentrálnod, ami egy olyan egyensúlyt teremt meg számodra, ami a tökéletes társat is odavonzza majd.

Skorpió

A pároddal vagy valakivel, akivel együtt élsz, ma egymás agyára fogtok menni. Míg te szeretnéd azonnal megoldani a problémát, a legjobb megoldás mégiscsak az volna, hogy távolodjatok el egymástól, vegyetek egy mély lélegzetet és nyugodjatok meg. Ezután minden egyszerűbben fog menni.

Nyilas
Túlagyalsz valamit, ami miatt felizgatod magad és közel kerülsz a robbanás állapotához. Mielőtt még olyasmit mondanál, amit nem lehet visszaszívni, jobb, ha beszélsz egy baráttal és közösen kiötöltök valamilyen bölcsebb megoldást a helyzetre.

Bak

A tehetségeddel tisztában lévén ne félj megkövetelni azt, ami neked jár. Ne elégedj meg kevesebbel, legyen benned kellő önbizalom és mutasd meg, hogy mennyit érsz. Így mások is sokkal inkább fel fognak nézni rád.

Vízöntő

Néhány mélyen fekvő érzés kívánkozik a felszínre a mai napon és nem is szabad, hogy ignoráld őket. Szentelj nekik kellő figyelmet és tudatosítsd magadban, hogy jogod van azt érezni, amit érzel. Ne akarj elnyomni magadban semmit, mert azzal csak ártasz az egészségednek.


Halak

Ideges leszel egy dolog miatt, amely felett kontrollt vesztettél. Próbálj meg nem kiborulni, hiszen, még ha nem is látod, a színfalak mögött a te érdekedben munkálkodnak az események. Nyerd vissza az erődet és koncentrálj azokra a dolgokra, amiket irányítani tudsz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés