Kezdőlap EZOTÉRIA Jelek, amelyek arra utalnak, hogy mentálisan és érzelmileg kimerültél, de nem akarod...

Jelek, amelyek arra utalnak, hogy mentálisan és érzelmileg kimerültél, de nem akarod belátni mindezt!

Az élet kiszámíthatatlan eseményei erős hatást gyakorolnak fizikailag, és mentálisan is az emberre. Egy-egy negatív történés nagyon ki tud billenteni az egyensúlyunkból, és ha érzelmileg kimerültünk, sokkal nehezebben tudunk helyreállni.

Ha úgy érzed, hogy elfáradtál, hagyd egy kicsit a mindennapi problémákat, hiszen úgysem tudsz egyedül megoldani mindent. Fordulj egy kicsit befele, és próbálj megnyugodni, töltekezz fel, olvass, sétálj, meditálj.

Ha érzelmileg kimerültél, az alábbi jeleket fogod észlelni!

1.Könnyen feladod!

Néha pillanatok alatt össze csapnak a fejed fölött a hullámok. Gyorsan feladod, reménytelennek látod a helyzetet, amiben vagy, és nem látod a fényt az alagút végén. Ilyenkor legszívesebben bezárkózol, megszünteted a kapcsolatot a külvilággal egy kis időre.

2.Alacsony a motivációszinted

Úgy érzed, hogy nem tudod elvégezni a rádbízott feladatokat, nincs kedved bemenni munkába, és egyáltalán nem motivál semmi, hogy reggel felkelj, és elindulj. Nyugalomra van szükséged, ne erőltess semmit, inkább vegyél ki egy kis pihenőszabadságot.

3.Pánikrohamok tőrnek rád

A benned lévő feszültség egyre nagyobb, és úgy érzed, hogy nem tudsz sehogy megnyugodni. A pánikrohamok már-már mindennaposak lesznek az életedbe. Ne félj, próbáld megérteni, hogy miért van ennyi feszültség benned. Tölts egy kis időt egyedül, próbáld megfejteni, hogy mit szeretnél elérni az életben.

4.Nem tudsz aludni

Az erős nyugtalanság miatt nem tudsz aludni, és emiatt állandóan fáradtnak érzed magad.

5.Kis dolgok miatt bosszankodsz

Már az egészen apró dolgok is nagyon ki tudnak hozni a sodrodból. Könnyen felhúzod magad, és utána nem tudsz lecsillapodni. Próbáld jobban kontrollálni az érzéseidet, ne borulj ki minden apróságtól.

6.Ok nélkül sírsz!

Mindenen elsírod magad, akkor is, ha egy kóbor kutyát látsz meg az utcán, és akkor is, ha a tévében egy szomorú jelenetet mutatnak. Azt jelenti, hogy lelkileg ki vagy merülve, és nem vagy képes kivédeni a mindennapi stresszt.

tudasfaja.com

loading...