Kezdőlap AKTUÁLIS Itt van Bárdosi Sándor magyarázata a botrányra:

Itt van Bárdosi Sándor magyarázata a botrányra:

Hirdetés

Bárdosi Sándor egyik szeme sír, a másik nevet a kiesése után, és a gratuláció utáni reakciójára is reagált.

 

Hirdetés

Bárdosi Sándor partnerével, Szőke Zsuzsannával került veszélyzónába Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc párosával szemben, majd megszületett a döntés: a volt birkózó és táncpartnere búcsúzott a Dancing with the Starstól. Bárdosi az eredményhirdetés után gratulációképpen meg is ölelte Mazsiékat, ezután azonban elfordult, és nem túl diszkrét öklendezésbe kezdett. A TV2 nem kívánta kommentálni a jelenetet, ám Sándor nem rejtette véka alá a véleményét.

– Érzékeny a gyomrom. Számító, hazug, aljas diétán vagyok. 45 éves vagyok, kétgyermekes édesapa, teljesen más az értékrendem. Nálam ez egy határ volt. Nem használok mindent és mindenkit a céljaim elérése érdekében. Nem is gondolnám népszerűbbnek, de gratulálok neki, nem is érdekel – nevetett Bárdosi, majd rövidre zárta a témát – Mindenki úgy csinálja a dolgait, ahogy akarja, de mindenki fogadja el, hogy van véleményem.
A birkózó elárulta, rengeteg energiát tett a műsorba, így most örömmel tért haza családjához.

– Örülök, de kicsit sajnálom is, hogy véget ért a verseny. Sajnálom, hogy nem tudok tovább bizonyítani, és köszönöm a lehetőséget. Néha kicsit elizgultam, mert szerettem volna jól csinálni. Soha életemben nem táncoltam előtte, én is csodálkoztam, hogy a harmadik adásig eljutottam. Rengeteg időt és energiát tettem bele, és kicsit bántó volt, hogy a zsűri ebből nem értékelt semmit… Azt mondták, kemény birkózóként bírnom kell a kritikát… Sajnálom, hogy vége, de örülök, hogy újra a családomra, a feleségemre koncentrálhatok – mondta Bárdosi.

Forrás:blikk.hu

Botrány a Dancing with the Stars végén: Bárdosi Sándor kis híján elhányta magát, amikor Berki Mazsinak gratulált – videó

Hirdetés