Kezdőlap EZOTÉRIA Itt az év utolsó havi horoszkópja – A Kos anyagilag, a Bika...

Itt az év utolsó havi horoszkópja – A Kos anyagilag, a Bika a párkapcsolatában, a Halak az életében számítson változásra!

Ha kíváncsi vagy, hogy mire számíthatsz a csillagjegyedet érintően a 2018-as év utolsó hónapjában, akkor jó helyen jársz. Görgess lejjebb és olvass tovább!

Kos

Anyagi téren fontos esemény fog bekövetkezni. Nagyon óvatosnak kell lenned, ha döntést kell hoznod pénzügyekkel kapcsolatban, mert hajlamos vagy ezen a területen hibázni ebben a hónapban. A spirituális fejlődés sem fog távol állni tőled.

Bika

Számos konfliktus fordulhat elő az életedben a pároddal vagy a családod körében valaki mással. Elsőre kis apróságnak tűnhet, de ha nem foglalkoztok vele, akkor naggyá nőheti ki magát és komoly gondokat okozhat. Ugyanakkor megtalálod végre a bátorságot, hogy levond a következtetéseket eddigi életszakaszodból és új, produktívabba lépj.

Ikrek

Egy igazán nyüzsgő hónapnak nézel elébe. Számos projektben részt fogsz venni, emellett újabbakat is el akarsz indítani. Egy cseppet sem fog gondot okozni neked mindez, hiszen azt szereted, ha zajlik az élet. Egy érzelmes kapcsolatod nagy fejlődést fog megélni.

Rák

Ebben a hónapban a legnagyobb hangsúlyt azokra a barátaidra fekteted, akikkel az elmúlt időben nem volt alkalmad kontaktálni. Sikerrel fogsz járni és újra felveszed velük a fonalat. Az életedben lévő párkapcsolat egy következő lépcsőfokra kerül. Ha egyedülálló vagy, akkor nagy eséllyel találkozhatsz az igazival.

Oroszlán

A család van a figyelmed középpontjában. Az ünnepi időszak felerősíti benned a vágyat, hogy még több időt tölts a szeretteiddel. Ha egyedülálló vagy, egy szerelmi viszony tűnik fel a láthatáron. A karriered szempontjából is kiemelkedően produktív időszaknak nézel elébe.

Szűz

Sokat fogsz utazni decemberben. Mindegy egyes kis utazás nagy jelentőségű lesz számodra. Minden percért hálás leszel, amit a szeretteiddel tölthetsz és a személyes fejlődésedre is hangsúlyt fogsz fektetni. Egyre nyitottabbá válsz a környezetedben lévők felé.

Mérleg

Az anyagi szektorodat érintően nagy változásokra számíthatsz. Bármilyen döntést is hozz meg pénzügyekkel kapcsolatosan, azt  részletes vizsgálódás és elemzés kell megelőzze, hogy a régóta várt haszonra szert tehess végre. Másrészt több időd lesz a családodra, amelyet az elmúlt időszakban igencsak elhanyagoltál.

Skorpió

Több változásnak is részese leszel ebben a hónapban, kezdve azzal, hogy az eddigieknél is jobban meg fogod ismerni a párodat, ami csak erősíteni fogja a kettőtök közötti kapcsolatot. Semmi nem állhat a boldogságotok útjába. Ugyanakkor sokkal keményebben fogsz dolgozni azért, hogy elérd a célodat és a hónap végén kimerülten ugyan, de elégedett teszed majd fel a lábadat.

Nyilas

Megtanulsz sokkal jobban kommunikálni és lejjebb adsz a fene nagy büszkeségedből. Mivel képes leszel hatékony csapatmunkára, ezért a megoldások is sokkal hamarabb fognak érkezni a problémákra. Az egészségedre jóval nagyobb figyelmet kell fordítanod, mert hajlamos leszel legyengülni.

Bak

Számos problémát képes leszel megoldani ebben a hónapban. Sok barátoddal beszélsz, aminek következtében új látásmódot fogsz tudni elsajátítani és ez a jövődre is jó hatással lesz. Sokkal jobban szelektálni tudsz majd a téged érő információk között. Sok időt fogsz egyedül tölteni, amit jót tesz majd a belső egyensúlyodnak.

Vízöntő

Nem vagy elégedett azzal a szituációval, amiben jelenleg vagy és nincs türelmed kivárni, hogy magától változzanak a dolgok, így akcióba lendülsz decemberben. Érdemes odafigyelned a szavaidra, mert könnyen megbánthatsz másokat a környezetedben, még akkor is, ha nem áll szándékodban.

Halak

Nagy terveket szövögetsz a jövődre vonatkozóan és ennek megfelelően fogod megtervezni az időbeosztásodat. Életed minden területét gondosan figyeled és megtanulsz szelektálni az benne szereplő emberek között. Szeretnél pozitív változást hozni az életedbe és nem vagy hajlandó tovább olyan kompromisszumokat hozni, amelyek ártanak neked.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...