Kezdőlap EZOTÉRIA ITT a nők nagy tesztje: Válassz egy ruhát és megmondjuk milyen nő...

ITT a nők nagy tesztje: Válassz egy ruhát és megmondjuk milyen nő is vagy valójában!

Rengeteg gyönyörű ruha létezik a világon és bár a különböző eseményekhez különböző típusokat illik felvenni, mégis mindannyiunknak megvan a kedvenc stílusa, amelyhez a legtöbbet nyúlunk a boltokban és a ruhásszekrényünkben.

 

Van, aki a merész mintákért van oda, míg mások az egyszerű mégis elegáns típusokat kedvelik. Egyes nők szívesen viselnek fodros ruhákat, miközben sok nő legszívesebben csak sötétet hord.

Az a feladatod, hogy a képen látható lehetőségek közül válassz egy darabot, amelyet a legszívesebben felvennél egy alkalomra, majd olvasd el, hogy ez mit árul el rólad.

1# Kifinomult

Nagyon eredeti és szofisztikált a stílusod, igazán elegáns és nőies nő vagy. Tudod, hogyan kell jól kinézni még akkor is, ha sportruházatot viselsz. Sokan elismerik az ízlésedet és kérnek tőled tanácsot.

Erős karakter vagy, így nagy az esélye, hogy sokáig nem találod a párodat. Soha nem lépnél az alárendelt szerepébe csak azért, hogy ezen változtass.


2# Őszinte és szorgos

Nagyon bájos és vonzó nő vagy, akinek az őszinteség kiemelkedő fontosságú. Nincsen konkrét stílusod, mindig azt hordod, amit kényelmesnek találsz. Soha nem akarsz senkit lenyűgözni a külső megjelenéseddel, éppen ezért kevesen udvaroln(t)ak neked, de azok, akik igen, képesek voltak igazi valódban látni téged. Neked pedig épp ez a lényeg.

3# Titokzatos

Nagyon titokzatos és érdekes személyiség vagy, amit a férfiak kifejezetten kedvelnek benned. Elég, hogy csupán pár szót válts egy idegennel és azonnal a bűvkörödbe kerül. Nem szereted a monotóniát és ki nem állhatod, ha valaki meg akarja mondani neked, hogy mit kellene tenned.

Kevés barátod van, de azok mind igaziak. Intelligenciád magas.


4# Gyengéd és jószívű

A lelked mélyén egy igazán ártatlan és jóindulatú típus vagy. A világot a saját nézőpontodból ítéled meg és magas intuíciós képességgel rendelkezel. Igazán hűséges személy vagy, de ezt sajnos kevesen értékelik úgy, ahogy kellene.

Hajlamos vagy veszíteni az önbizalmadból és félsz a hibázástól. Az igaz szerelem előbb vagy utóbb megtalál, ha ez még nem történt meg.

5# A tökéletes nő

Szenvedélyes nő vagy, aki vonzó, odaadó pár, jó édesanya és hűséges barátnő is egyben. Ha ez nem lenne elég, jól is főzöl, és mindig igyekszel mindent úgy csinálni, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Az emberek tisztelnek téged merészséged és kiváló kommunikációs képességed miatt. Szereted a függetlenséget.

Neked mi a véleményed?

tudasfaja.com

loading...