Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Itt a nagy 2024-es horoszkóp! Ez vár rád a csillagjegyed szerint!

Itt a nagy 2024-es horoszkóp! Ez vár rád a csillagjegyed szerint!

Hirdetés

Ha kíváncsi vagy, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a 2024-es évre, akkor görgess tovább a zodiákusodhoz és máris megkapod a választ.

Íme, a 2024-as éves horoszkóp minden csillagjegynek.

Hirdetés

KOS

A megbocsátás boldogságot hoz számodra a 2024-es évben. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz. A külső és belső felépülés, megújulás és harmónia időszaka lesz ez. Mivel készen állsz a változásra, ezért meg fogod találni a számodra legjobb módját és a körülményeid is jó irányban módosulnak majd. Fontos döntést kell majd meghoznod, mint például új városba vagy országba költözni.

Az év második felében egy kapcsolatodat fogod rendbe hozni, amely akár a házasságod is lehet. Az egyedülállók végre el fognak tudni engedni egy mérgező kapcsolatot és megnyitni szívüket egy igazán harmonikus kötelékre. Nagy az esélye, hogy meg fogsz ismerkedni egy barátodon keresztül valakivel. A karrieredben jelentős előrelépést érsz el, amely fizetésemelést vagy egy fontos projektben való részvételt jelent, amelyben sokat fejlődhetsz majd.

BIKA

A 2024-es évben nem csak terveket fogsz szövögetni, hanem valóra is váltod egyes ötleteidet, eléred vágyaidat. Végre nem fogsz mindent a holnapra hagyni, amit a mával együtt is elvégezhetsz, ez pedig pozitív változást fog hozni az életedbe. Azok a Bikák, akik saját hibájukból kifolyólag kerültek távol egy szerettüktől, visszaszerzik azt az erőt, ami ahhoz szükséges, hogy ezen a problémán túllépjenek és egy második esélyt kiharcoljanak maguknak.

Az egyedülállóak olyan pár keresésébe kezdenek, aki nem csak egy kósza flörtöt jelent majd, hanem igaz szerelmet, amely akár egy életen át kitart.

Nagy az esélye, hogy a lelki társaddal hoz össze az élet márciusban, áprilisban, májusban, októberben, novemberben vagy decemberben. Bármennyire is tűnik stabilnak ez az év, keményen meg kell majd dolgoznod érte, hogy elérd a céljaidat. A türelmed, az ambíciód és a kitartásod mellett a szeretteid támogatása is segít majd, hogy elegendő energiád legyen az évre és talán még utána is.


IKREK

Számtalan lehetőséggel fogod szembetalálni magad 2024-ben, így érdemes lesz kihasználnod néhányat közülük, amelyek segítségével stabilizálhatod a szakmai életed és az anyagi helyzeted is. Lesz alkalmad kilépni a komfort zónádból, új dolgokat tanulni és elmélyíteni az új tudást vagy akár egy teljesen új karrierbe kezdeni.

A párkapcsolatban élő Ikrek nyugodt, békés és csodás meglepetésekkel teli évet tudhatnak magukénak, amelyben több bámulatos, kettesben töltött utazás is szerepel majd. Ha eléggé toleráns és megértő leszel, akkor be fogsz tudni gyógyítani olyan múltbéli sebeket is, amelyek eddig rossz hatással voltak a kapcsolatodra. Ha egyedülálló vagy, akkor az ellenkező nemet úgy fogod vonzani, mint a mágnes, ám csak egyvalaki fog tudni beférkőzni a szívedbe. Az év második felében komolyan elgondolkozol az összeköltözésen is.

RÁK

Bármilyen döntéseket is hozz meg a 2024-es évben, abban biztos lehetsz, hogy a legjobb dolgok fognak veled történi ha/amikor végre elhagyod a komfortzónádat. Azokat a bátor Rákokat, akik kezükbe veszik a sorsukat, megjutalmazzák majd a csillagok. Ne engedd, hogy a nehézségek bármitől is elvegyék a kedvedet, bízz önmagadban és az univerzum támogatása is a tiéd lesz. Az év folyamán többször is kopogtatni fog az ajtódon egy másik városban vagy országban végezhető munka lehetősége.

Lesznek időszakok, amikor azt gondolod, hogy a szándékaiddal és terveiddel nincsen fedésben az, amit az univerzum fog felkínálni neked, ám a jövő bebizonyítja majd az ellenkezőjét. Az anyagiak terén nagyon kreatív ötletekkel fogsz előrukkolni és megoldást találsz rá, hogy hogyan gyarapítsd a jövedelmedet. Nagyon sokat fogsz tanulni önmagadról ebben az évben, azáltal, hogy másokat analizálsz a környezetedben. Az egyedülálló Rákok tanulnak múltbéli hibáikból és egy olyan partnert találnak, akivel a hasonlóságok ütik majd a különbözőségeket.


OROSZLÁN

Az év közepén pénzügyi szerencse fog érni, minthogy váratlan bevételi forrásra fogsz lelni, ám alapvetően az elkötelezett munkád és szakértelmed fogja garantálni számodra az anyagi biztonságot. Elegendő energiád lesz az évben ahhoz, hogy elérd, amit akarsz. Sokat fogsz tanulni a szeretetről, különösen az önzetlen szeretetről és a kompromisszumkészség erejéről. Többször is előfordul majd, hogy a párod igényeit a sajátod elé helyezed.

Habár az egyedülálló Oroszlánoknak sok szenvedélyes kalandban lehet részük, végül találni fognak valakit, akinek meg merik majd mutatni igazi önmagukat. Valakit, aki ugyanúgy fogja viszont szeretni és jóban-rosszban vele marad. Az igaz szerelem felbukkanása ősszel a legvalószínűbb. Humanitárius projektekben is részt vehetsz az év során.

SZŰZ

Egy általánosságban jó és nyugodt, spiritualitásban gazdag évnek nézel elébe 2024-ben. Akár spirituális mentor is válhat belőled, aki segíteni fogja egy közösség életét abban, hogy túljusson a félelmein és lerombolja korlátait. Lesz egy értékes lecke, amit a többieknek tanítva, te magad is be fogod építeni az életedbe. Békére lelsz önmagaddal, hasznos és tartalmas életet élsz és a pozitív gondolkodásod hozadékát az életed minden szegmensében meg fogod tapasztalni.

Azok a Szüzek, akik egy rosszul működő kapcsolatban éltek eddig, ki fognak lépni belőle a lehető legtermészetesebb módon, könnyedén, szenvedés nélkül, tisztában léve azzal, hogy ez csupán egy szakasza volt az életüknek és nem kell benne ragadniuk örökre. Az egyedülállóak készen állnak egy új párkapcsolatra, de fontos, hogy észben tartsák, egy partner sem gyakorolhat hatalmat felettük és nem terelheti le őket a kiűzött útjukról.


MÉRLEG

A 2024-es év a megújulás éve lesz, amelynek egyik fő motivációja a világ jobbá tétele lesz. A karrieredet illetően egy nagyon sűrű évre kell számítanod, ami tele lesz fontos projektekkel, munkahelyi eseményekkel és rengeteg új ismeretséggel. Több figyelmet kell szentelned majd a munkahelyi kapcsolataidnak, jobban kivenni a részed a csapatmunkából és jobban megismerni a kollégák igényeit.

Nem lesz könnyű, ám meg kell majd találnod az arany középutat munka és magánélet között, mert ha az egyik javára billen a mérleg, azonnal meg fogod érezni annak nyomasztó hatását. Ha fontolgatod, hogy munkahelyet válts ebben az évben, akkor tartsd észben, hogy a március-június időszak lesz a legkedvezőbb hozzá. Október és november is remek lehetőségeket tartogat számodra.

A párkapcsolatban élő Mérlegeknek fel kell frissíteniük kapcsolatukat párjukkal és több megértéssel fordulniuk felé. Az egyedülállóak befelé tekintve jobban megismerik magukat és rájönnek, hogy mit várnak el egy kapcsolattól, ugyanakkor arra is, hogy mikor kell egy mérgező kötelékből kiszállni.

SKORPIÓ

A 2024-es év örömökben bővelkedő esztendő lesz számodra. Sokkal kevésbé leszel kritikus és szigorú önmagaddal, megbocsátod múltbéli hibáidat. Ezek mind segíteni fognak abban, hogy kivirágozz és a lehető legjobban kihasználd a kínálkozó lehetőségeket. A pároddal sokkal hatékonyabb lesz kettőtök között a kommunikáció, szexualitásotok új szintjét fedezitek fel és ha lehet, még intimebbé válik köztetek a kapocs.

Akik kevésbé sikeres kapcsolatban éltek eddig, azok közös megegyezéssel a különválás mellet döntenek. Az egyedülállóak nem fognak megelégedni csupán a fizikai vonzalommal és a futó kalandokkal, hanem végre időt szánnak magukra, hogy rájöjjenek, mit akarnak valójában a jövőben.

Mivel ez az év is eléggé sikeres volt számodra, ezért a karriered miatt nem kell félned, a pozitív hullám folytatódni fog. Több kötelezettséget is el kell majd vállalnod, de ezt megtiszteltetésnek fogod venni, amely mellett még mindig jut majd időd pihenni is.


NYILAS

Egy elemző évnek nézel elébe 2024-ben, amikor is igyekszel az életed minden aspektusát megvizsgálni és fontos döntéseket hozol a jövődre nézve. Az év első 5 hónapjában lehetséges, hogy áthelyeznek valahová, vagy a beosztásodon változtatnak majd. A legnagyobb fókusz a családodon lesz. Igyekszel minél több időt tölteni pároddal, szüleiddel, gyermekeiddel és utakat tervezel, hogy minél többet lehess azokkal, akik távol vannak tőled.

Az egyedülálló Nyilasok radikális változáson mennek keresztül a párkapcsolatokhoz való hozzáállásukat illetően. Próbálják sokkal jobban megérteni saját érzéseiket és begyógyítani múltbéli sebeket, amelyek még mindig megnehezítik életüket. Lehetséges, hogy valamilyen pszichoterápiát, vagy egyéb spirituális segítséget vesznek igénybe, hogy teljes harmóniába kerülhessenek végre.

BAK

Szakmai szempontból a 2024-es év egy remek év lesz nemzetközi kapcsolatok erősítésére. Ha saját üzleted van, akkor ebben az évben felvirágoztathatod, növelheted a bevételedet és a népszerűséged mértékét is. Spirituális téren nagy belső változáson mész keresztül, ám ebben nem biztos, hogy a párod támogatását élvezni fogod. Az egyedülálló Bakok az év első felében jelentős felfedezéseket tesznek önmagukkal kapcsolatban, a második felében pedig egy olyan baráti kapcsolat veszi kezdetét, amelyből mély szerelem alakulhat ki.

Március-április környékén egy nagy családi esemény következik be, mint például egy házasság, esetleg egy gyermekáldás, ami ugyan sok hónapnyi előkészülettel, ám annál nagyobb boldogságban és jó hangulatban telik majd. A kiadásokon kár is őrlődni.


VÍZÖNTŐ

A 2024-es év a szakmai és magánéleted terén is pozitív lesz. Ebben az évben meg fogod tanulni, hogyan promótáld magad és hogyan mutasd be, mennyit érsz valójában. A jó szerencse az év elejétől veled lesz és támogatni fog új munkahelyi lehetőségekben, akkor is, ha az külföldre szól majd. A szakmai kapcsolataid által nyert javaslatok sokat fognak segíteni az előre jutásodban.

Másrészről egy stresszes időszak is lesz az évben, amely során átmenetileg egy másfajta pozícióba kell majd helyezkedned, ám itt is meglesz a szükséges támogatás ahhoz, hogy megfelelően helyt állj és elégedett légy a teljesítményeddel, ahogyan a feljebbvalóid is. Egy új otthon esetleg gyermekáldás is kilátásban van. Sok Vízöntő találja szemben magát a kihívással, hogy megfejtse, mi is az élete értelme és újra definiálja a helyét a társadalomban.

HALAK

A 2024-es évben az egyedülálló Halak megtalálják azt a szerelmet, amiről mindig is álmodtak és ez különösen áprilisban a legesélyesebb. Semmi nevetséges szituáció, félelem, vagy kétségek. A lelki társ mellett ilyet nem is lehet tapasztalni. Ha egy ideje titkon álmodozol egy személyről, ám lehetetlennek tartod, hogy a szerelem kibontakozzon, akkor ez az év meg fogja adni a lehetőséget rá. Olyan kapcsolat alakulhat ki köztetek, amely eljegyzésbe és házasságba is torkollhat.

A párkapcsolatban élő Halak több kommunikációra és szenvedélyre vágynak, amelyről bátran beszélni fognak kedvesükkel. Ez az év vagy az újraéledés és újrakezdés vagy az elválás időszaka lesz, amely végre pontot tesz egy negatív energiájú ciklus végére.

A karriered terén olyan strukturális változások következnek be, amelyek átmenetileg elkedvetlenítenek, ám amelyek miatt újra fogod értékelni a céljaidat. Jelentős pozitív fordulat következhet be az év második felében, amikor is sikerül letenned egy vizsgát, elfogadják egy kérelmedet vagy felvételt nyersz valahová.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés