Kezdőlap EZOTÉRIA Itt a februári szerelmi horoszkóp! Téged is megcsalnak, vagy inkább elmélyül a...

Itt a februári szerelmi horoszkóp! Téged is megcsalnak, vagy inkább elmélyül a kapcsolatotok? Most kiderül!

Alaposan felkavarja az érzelmeket a február.

Kos

A szerelembolygó végre az ön jegyébe ért: vonzóvá és sugárzóvá válik hatására. A ragyogása másoknak is feltűnik: jó esetben még a saját társa is felfigyel e nyilvánvaló változásra. Jól teszi, ha pár új ruhát, cipőt és kiegészítőket is beszerez. A régi ruhatárát pedig dobja ki. Leginkább azokat, melyekhez valamilyen rossz emléke fűződik. Így könnyebben elkerüli, hogy a megszokott ballépéseket ismét meglépje. A rossz energiák a ruhákhoz is tapadhatnak.

Bika

A pénz most nem lehet akadály, miért is ne utaznának el? Jó messzire, ha lehet: a szerelem most ott terem az ön számára. A Vénusz ugyanis a rejtélyekkel teli tizenkettes házon halad át: minél messzebbre vagy magasabbra megy, annál inkább rátalálhat. Az elzárt helyek is a szerelem fészkei lehetnek. Ha valamilyen betegség miatt kórházba kerül, még ott is ismeretségeket köthet. Ha kedvesével nyaralni megy, az eldugott helyeket élvezik leginkább.

Ikrek

Februárban már egy gyakorlatiasabb szintjét tapasztalhatja meg a Vénusz hatásának. A karrierjében támogatja a szeretet bolygója. Ne féljen használni az erejét: ha úgy találja, hogy a főnöke vonzódik önhöz, az még nem bűn, ha erre alapozni próbál, és felfedi előtte karrierterveit. Még mindig jobb, ha ambiciózusnak látják, mintha tutyimutyinak. És a szeretet, ami önöket összehozza barátsággá is nemesedhet, ha nem él vissza vele. De azért éljen vele! Előre!

Rák

Februárban az illúziók és álmok újra visszatérnek, legalább egy rövid időre. Egy közös utazás, vagy a szórakozással, művészetekkel eltöltött napok, esték is hozzájárulhatnak ehhez. Szervezzen színházlátogatást, kirándulást, menjenek koncertre, moziba a kedvesével! Szép, hogy sokat törődnek az otthonukkal, csinosítják, alakítják. De néha kívülről is meg kell nézni a világot: akkor még jobban élvezik a visszatérést is a kiinduló pontra.

Oroszlán

Még saját magát is meglepheti szokatlan rámenősségével, hát még a kedvesét! A szerelem házában járó Mars energiái tüzessé és szinte vadóccá teszik, még akkor is, ha már nem mai csirke, avagy kakas ön. Sajnos emiatt akár bolondságokat is elkövethet. Hiába, a február a szerelem és a szertelenség hónapja. Mindenki változni, szeretni, farsangolni akar. Ön is. Ha a társkapcsolatában ehhez már nincs elég tűz, az elég nagy baj.

Szűz

Ha ezen a télen még nem utazott, most már végképp nem maradhat otthon. Egy rövidebb kiruccanást mindenképpen kell azonban terveznie februárra, még akkor is, ha épp most tért haza a síelésből útról. Egyszerűen képtelen az otthonmaradásra. Lehet, hogy e nyugtalanságában a társa már nem tudja követni. Ez esetben vigye valamelyik barátját, ismerősét, gyerekeit. És küldözgessen szép képeslapokat az otthon maradottnak.

Mérleg

Nyugtalansága még a tél végén sem múlik: továbbra is menni, mozogni, közlekedni vágyik. A kapcsolatokra való igénye is túltehet minden mértéken: ha ön nem egy házaló ügynök, akkor kevéssel nem fogja beérni. Vigyázzon azonban, nehogy az örökös barátkozásával féltékenységet ébresszen a társa szívében. Bokros teendői és futkosásai közepette is szánjon rá több időt, és biztosítsa őt a szeretetéről! Bálint napra lepje meg valami különlegességgel!

Skorpió

A tél vége sem telhet el szerelem nélkül: az uralkodó bolygójával kedvező fényszögben álló Vénusz önt támogatja ebben. Ha párkapcsolatban él, akkor azzal, hogy többet járnak el együtt szórakozni, ha pedig magányos, akkor a szerelem esélyével többször is megkecsegteti. Önön múlik csupán, hogy él-e a lehetőségeivel. Sok mulatságba, farsangi bálba kaphat meghívót. A sportban a nőiesebb mozgásformák, a tánc, a ritmikus gimnasztika vonzza most.

Nyilas

Úgy véli, okos, megfontolt döntést tud hozni szerelmi ügyekben. Csakhogy a szív és az ész csak ritkán passzítható össze. A kompromisszumkötésben valami csorbát szenvedhet. Nem feltétlenül baj ez, csak aztán ne akarja számon kérni: nincs kitől. Ilyen a felhőtlen érzések természete: elködlenek a mindennapokban. A gyermekvállalás is szóba kerülhet, ha eddig még nincs gyermeke. Óvatosan tálalja a kedvesének!

Bak

Úgy találhatja, hogy a főnöke valahogy másképpen néz önre mostanában. Ha az illető az ellenkező nembe tartozik, akkor akár szerelmi érzésről is lehet szó a személyes vonzalmon túl. De inkább csak tartsa meg a három lépés távolságot! Sajnos akkor derülne ki, hogy kinek hol a helye, ha már túl vannak a kalandon. Akkor viszont már nagyon kényelmetlenül érezné magát. Legyen kedves, de határozott. Többre megy így!

Vízöntő

Szép napok következnek: szeretetre, szerelemre találhat az otthonában, és ha most ünnepli a születésnapját, az bizonyosan kedvességgel fűszerezve telik majd el. Kedvességgel és jó illatokkal. Sokat tehet a jó érzések becsalogatásáért azzal is, ha illatgyertyákat, füstölőket használ. A virágokról nem is szólva: télvíz idején is találhat kedvére való illatos cserepes virágokat. Az ínycsiklandozó ételek főzésével még inkább kedvére tehet a társának. Használjon afrodiziákumokat!

Halak

Nehézségekkel telve jő el a február. Valamilyen extra gond nehezíti a társkapcsolatot. Most jött el a kompromisszumkötések ideje. Fogja fel ezt az időszakot úgy, mint egy próbatétet: most dől el, hogy a kapcsolat csupán szalmaláng vagy erős alapokon nyugvó örök kapocs. Ne higgye azt, hogy ez csupán a másik döntésén múlik, habár a kedvese tűnik konokabbnak és erősebbnek. De az ön hajlékonysága is sokat nyom a latban.

Forrás

loading...