Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egyet a pillangók közül és ismerd meg a tudatalattid legrejtettebb titkát!

Válassz egyet a pillangók közül és ismerd meg a tudatalattid legrejtettebb titkát!

Hirdetés

A mitológiában a pillangók az emberi lélek kifejezői voltak. Az ókori Görögországban az emberek úgy hitték, hogy a halál után a lelkük pillangóvá változik. Más legendák azt mondják, hogy a pillangók angyalok, virágszirom szárnyakkal.

Nézd meg alaposan a fentebb látható 9 pillangót és válaszd ki azt, amelyik a leginkább szól a szívedhez. Lentebb görgetve megtalálod a választásodhoz tartozó leírást.

Hirdetés

1# Korlátozottság

Valószínűleg észrevetted, hogy a pillangó felső szárnyai eltérő színűek, mint az alsók. Ez azt jelenti, hogy küzdelem él a lelkedben a szabadságod iránt és frusztrációt érzel azzal kapcsolatban, hogy ezt kifejezd. Valaki vagy valami megakadályoz abban, hogy a vágyaid szerint cselekedj.

2# Dualitás és zavarodottság

Két világ között ragadtál. Nehezen tudsz elhatározni bármit az életedben anélkül, hogy ne éreznéd magad nyomás alatt. Mindig szembesülsz olyan helyzetekkel, amelyekben két komoly döntés közül kell választanod, miközben egyiket sem adnád fel könnyen.

3# Megszokás

Az a típus vagy, aki nehezen tud változtatni, feladni a rossz szokásokat, hogy új életet kezdjen. Kényelmesen belesüppedsz a mindennapok monotóniájába és bár időről időre elér téged a rossz érzés, mégsem vagy hajlandó cselekedni az ismeretlen, de jobb kedvéért.

4# Titkok

Nagy titkokat rejtegetsz. A múltban olyan dolgot tettél, amit szégyellsz és frusztrál téged, de mégsem mered megosztani senkivel, mert úgy gondolod, hogy nem értenének meg. Ez a hazugság belülről lassan felemészt, de túlzottan félsz ahhoz, hogy feltárd.

5# Kimondatlan szerelem

Nagy problémád, hogy nem mered kifejezni az érzéseidet a szeretett személy iránt. Ha szerelmes vagy, azt senki nem veszi észre rajtad, még az sem, aki felé irányul. Magadban tartod a dolgokat, és ha a szeretett személy közeledik feléd, akkor elfordulsz tőle a belső bizonytalanságod miatt.

6# Meg nem értett művészet

Vonz a művészetek világa, szenvedélyes vagy és kreatív dolgokat hozol létre. Tudod, hogyan fejezd ki magad a festészet, zene vagy írás által, de mások soha nem értik meg a mondanivalódat. Túlzottan kódolt az üzeneted, túlságosan absztraktak a műveid.

7# Őszinteség

Nagyon őszinte ember vagy, olykor brutálisan őszinte. Nem szeretsz hazudni és képtelen vagy bármit is elrejteni, takargatni azok elől, akiket szeretsz vagy kedvelsz. A barátaid nagyon egyenes embernek tartanak, de néha már kissé durvának gondolnak téged.

8# Tökéletesség

Tökéletes akarsz lenni. Folyamatosan azért küzdesz, hogy megtaláld a tökéletes egyensúlyt, bár mindenki azt mondja neked, hogy olyan nem létezik. Nagyon tudatos vagy ha a munka és a kapcsolatok közötti balansz megtalálásáról van szó.

9# Főnökösködés

Olyan ember vagy, aki szeret minden helyzetet az ellenőrzése alatt tartani. Azt szeretnéd, hogy minden ember a te kedved szerint cselekedjen, és ha kérsz valamit, azonnal reagáljanak és tegyenek meg mindent a feladat teljesítése érdekében. Mindig főnökösködően viselkedsz.

tudasfaja.com

Hirdetés