Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Indián horoszkópod téged is figyelmeztet! Neked mi a csillagjegyed?

Indián horoszkópod téged is figyelmeztet! Neked mi a csillagjegyed?

Lássuk, hogy melyik asztrológiai jegynek milyen indián horoszkóp fele meg.

 

Kos – Sas

Fontos, hogy mértékletességet tarts meg annak érdekében, hogy önállóságodat megőrizhesd. Ha bízol magadban, mások segítsége nélkül leszel képes végezni a munkádat és sikerre jutni. Szenvedélyes vagy, bátor, lobbanékony és kissé arrogáns.

Jól passzolsz a Lazachoz és a Bagolyhoz.

Bika – Hód

Nagyon jó vagy abban, hogy megteremts, létrehozz valamit, amelynek előnyeit hosszú távon élvezheted. Képes vagy arra, hogy alapjaiban változtasd meg az életedet és jól alkalmazkodsz az átalakuláshoz. Az álmaidat ennek köszönhetően könnyen valóra válthatod. Kitartó, igényes és vonzó természet vagy.

Jól passzolsz a Harkályhoz, a Medvéhez és a Lúdhoz.

Ikrek – Szarvas

Fenséges, hosszú életű és hiú típus. Társas lény vagy, aki nagyon bonyolult jellem, de egyben érzékeny is. Változékony hangulatú, sokszor felületesen értékel és kifejezetten izgága.

Jól passzolsz a Hollóval és a Vidrával.

Rák – Harkály

A család és a föld számodra a minden. Általad tisztul meg a rossztól és a negatív energiától a környezeted. Szíveden viseled a múlt hagyományait, ugyanakkor azon vagy, hogy a jelent és a jövőt megreformáld. Érzékeny, érzelmes, védelmező, romantikus, őrült és ínyenc is egyben.

Jól passzolsz a Kígyóhoz, a Hódhoz és a Farkashoz.


Oroszlán – Lazac

Bátor jellem, aki az utódaiért bármit megtesz. Legnagyobb félelmed, hogy nem hagysz magad után semmit örökségül, ami emlékezetes. A félelmeid erősen motiválnak. Állandóan küzdesz az árral, kreatív vagy, büszke és szenvedélyes.

Jól passzolsz a Bagollyal és a Sassal.

Szűz – Medve

Bölcs jellem vagy, aki szereti, ha kompromisszumra jutnak vele. Pragmatikus vagy, intelligens és sokszor kifejezetten féltékeny. Nem vagy képes racionális gondolkodásra, ha rájössz, hogy valaki átver. Szereted irányításod alatt tartani a területedet.

Jól passzolsz a Hóddal és a Lúddal.

Mérleg – Holló

Kommunikatív jellem vagy, aki minden egyes problémára igyekszik megtalálni a megoldást. A konfrontációkat szereted elkerülni, de ha nincs más választásod, a békítő szerepébe bújsz. Nagyon barátságos vagy, ugyanakkor nagyon arrogáns is tudsz lenni, ha valakivel nem szimpatizálsz. Hűséges vagy, naiv és diszkrét.

Jól passzolsz a Vidrával és a Szarvassal.

Skorpió – Kígyó

A folyamatos megújulás az életed mozgatórugója, melynek során igyekszel megszabadulni a káros dolgoktól az életedben. Karizmatikus egyéniség vagy, aki a legtöbb embert bűvköre alá tudja vonni. Vonzerőd mágnesként hat a környezetedben lévőkre. Nagyon titokzatos, szenvedélyes és rizikós a veled való kapcsolat.

Jól passzolsz a Harkállyal, Farkassal és a Medvével.

Nyilas – Bagoly

Maga a bölcsesség megtestesítője. A külsőségeken túli értelem, amely elrejti magában a nagy titkokat. Nagyon lekiismeretes, az igazság harcosa, viszont képes erőszakossá válni, ha olyanra akarják rávenni, amit nem szívből tesz.

Jól passzol a Lazaccal és a Sassal.


Bak – Lúd

Nagyon kitartó vagy, intelligens és nem állhatod a butaságot. Mindig körültekintően döntesz és a választásaidat illetően határozott vagy. Te vagy az egyik leghűségesebb jegy, aki igényes a szépre, a jó minőségre és nagyon ambiciózus.

Jól passzolsz a Hódhoz, a Hollóhoz és a Medvéhez.

Vízöntő – Vidra

Tetteidet figyelem és óvatosság övezi, ugyanakkor nagyon játékos is vagy. Jellemző rád az altruizmus. Szereted lenyűgözni az embereket egyediségeddel és határtalan fantáziavilágoddal. Nem lehet keretek közé zárni.

Jól passzolsz a Hollóhoz, Sashoz, Szarvashoz.

Halak – Farkas

Közösségben lehetsz, mégis egyedül vagy. Sokkal inkább kötődsz a spirituális dimenziókhoz, mint a fizikaiakhoz. Eltérsz a többiektől. Hajlamos vagy a saját világodban élni. Bár társaságban is jól elvagy, de ha úgy érzed, hogy valami nincs rendjén körülötted, elillansz. Sokat kommunikálsz láthatatlan erőkkel. Nagyon szabad szellem vagy.

Jól passzolsz a Harkályhoz, Kígyóhoz, Medvéhez.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...