Kezdőlap EGÉSZSÉG Íme, egy hatékony gyógymód cukorbetegség, és szívbetegség ellen, ami segít, hogy ne...

Íme, egy hatékony gyógymód cukorbetegség, és szívbetegség ellen, ami segít, hogy ne élj gyógyszerekkel!

Az ágak tetején kapaszkodó fagyöngy, azonkívül, hogy mutatós ünnepi dísz, igen értékes tea készíthető belőle. A növény fiatal ágait, és leveleit használják fel, ezek nagyon sok C-, és E-vitamint, és más értékes tápanyagot tartalmaznak. Egész évben gyűjthetjük, ki ne hagyjuk!

 

Ha begyűjtöttük a friss növényt, szárítsuk meg jól szellőző, fénytől védett helyen. Egy teáskanál őrölt fagyöngyöt áztassunk bele 250 ml hidegvízben, kavarjuk jól össze, majd hagyjuk állni 12 órán keresztül. Ezután szűrjük le, és enyhén melegítsük fel.

Ha nagyobb mennyiséget készítünk, akkor tárolhatjuk egy jól záródó üvegben a hűtőszekrényben. Az ajánlott napi mennyiség: fél csészével étkezés előtt 30 perccel, fél csészével pedig étkezés után 60 perccel. Évente egyszer, hat héten keresztül végezzük el ezt a kúrát.Az első három hétben két csészével kell inni naponta, a negyedik, és ötödik héten két csészével, a hatodik héten pedig egy csészével kell inni naponta, a fent leírtak szerint. Akár por formájában is megvásárolhatjuk a fagyöngyöt, ebben az esetben egy késhegynyi port kell adnunk 250 ml vízhez.

A kúra ideje alatt fogyasszunk sok zeller levelet, zsályát, homoktövist, diót, articsókát, gomba kultúrát, kukoricát, pitypangot, napraforgó magot, uborkát, káposztát, póréhagymát, spárgát, fokhagymát, retket, csalánt (leginkább nyersen).Ezek az élelmiszerek segítségünkre lesznek a vércukorszint szabályozásban, és így a szívbetegségeket is könnyebben elkerülhetjük.

Szerző: tudasfaja.com

loading...