Kezdőlap AKTUÁLIS Íme a rendőrgyilkos ámokfutó – Itt a fotója!

Íme a rendőrgyilkos ámokfutó – Itt a fotója!

Ma délután fél kettőkor feloldották a rendőrségi zárlatot abban az újbudai társasházban, ahol tegnap este egy rendőr halálos sebet kapott.

 

Tegnap este egy rendőr, Baumann Péter halálos sebet kapott. Csütörtökön éjszaka riadóztatták a rendőröket egy XI. kerületi, Lecke utcai bérházhoz. A lakótársuktól rettegő bejelentők szerint a földszinten albérletben élő Sz. Szilárd valóságos ámokfutást rendezett a lépcsőházban: előbb mind a négy emeleten végigdörömbölte a szomszédok ajtaját, majd betört a fölötte lakó 80 év körüli, mindkét lábára amputált hölgyhöz, Marika nénihez. A szomszédok több részletet is elárultak a rendőrgyilkosról, azt mondták mindenütt “démonokat látott”.

Valamennyi szomszéd egyetért abban, hogy Sz. Szilárdot téveszmék vezérelték, úgy vélik ennek két oka lehetséges: drog hatása alatt állt vagy skizofréniában szenved. Amikor a rendőrök kiérkeztek, a folyosón őrjöngő férfi kést rántott és összeszurkálta őket. Baumann Péter főtörzsőrmester néhány órával később, a kórházban belehalt sérüléseibe.


A szomszédok annyit mondtak el a Blikknek Sz. Szilárdról, hogy valamilyen vállalkozást üzemeltetett. A konditerem megszállottja volt, durván kigyúrta magát, úgy festett, mint egy igazi szteroidbomba. Korábban is előfordult, hogy agresszíven viselkedett a házban.

 

Fotó: kuruc.info

Tragédia: Ő volt a fiatal, 29 éves rendőr, akit éjszaka halálra késelt egy őrült – fotó

loading...