Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Így veheted fel a kapcsolatot őrangyaloddal!

Így veheted fel a kapcsolatot őrangyaloddal!

Softness Concept. Closeup Of Beautiful Woman's Hands With Healthy Soft Skin Holding Light White Feather. Health And Body Care Concepts.

Aki hisz benne, tudja, és tapasztalja, hogy nap, mint nap őrangyalok segítenek a nehezebb döntésekben. Néha “kézzelfogható” jelzéseket is adnak ezek a segítők, hogy tudjuk, a bajban sosem vagyunk egyedül.

Irányítják az utunkat, úgy, hogy a lehető legjobb irányba haladjunk. Ha eléggé figyelmesek vagyunk, könnyen rájöhetünk, hogy melyik az a pillanat, amikor valami láthatatlan erő a segítségünkre siet, érezni fogjuk, hogy soha nem vagyunk egyedül. Hogyan léphetünk kapcsolatba az őrangyalunkkal? Az alábbiakban néhány tippet láthatunk.

1.Meditáljunk

-a befele forduló elcsendesedés remek alkalom lehet arra, hogy felvegyük a kapcsolatot az őrangyalunkkal. Várjunk türelmesen, és egy idő után jelzést fogunk kapni, tudni fogjuk, hogy az őrangyalunk ott van velünk, és bármikor a segítségünkre lesz.

2.Ismétlődő történések

-ha egy nap gyakran ismétlődnek ugyanazok a dolgok, tudhatjuk, hogy az őrangyalunk a közelünkben van, így nyugodtan rá bízhatjuk magunk. Például, ha többször felbukkan egy nap ugyanaz a szám: 1-be végződő telefonszám hív, 1-es házszámú ismerősünket látogatjuk meg, 1-re végződik a villanyszámlánk stb. akkor tudhatjuk, hogy az őrangyalunk velünk van. De az sem véletlen, ha egy nap mindahányszor bekapcsoljuk a rádiót mindig ugyanaz a dal csendül fel, sőt, ha beülünk egy kávézóba, ott is azt a dalt játsszák. Gondolkozzunk el azon, hogy miről szól ez a dal, mit akar üzenni az életünkben.

3.Álmaink

-elalvás előtt csendesedjünk el, és kérjük meg az őrangyalunk, hogy üzenjen az álmainkon keresztül. Amikor nyugalmi állapotban vagyunk, sokkal könnyebben kommunikálhatunk az őrangyalunkkal.

4.Imádkozás

-forduljunk imádságban az angyalokhoz, kérjük tőlük azt, amire leginkább szükségünk van. Ezután nyugodjunk meg, engedjük el a témával, kéréssel kapcsolatos görcseinket, és legyünk figyelmesek. Jelzést fogunk kapni arra vonatkozólag, hogy mit kell cselekednünk.

Ha többet szeretnénk tudni az őrangyalok segítségéről, olvassunk Doreen Virtue könyveket, tanulmányokat, interjúkat. A híres pszichológus a 90-es évek óta foglalkozik a témával.

loading...