Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Így nyújtsd ki egyszerűen az összement farmernadrágodat!

Így nyújtsd ki egyszerűen az összement farmernadrágodat!

Nincs is rosszabb annál, mint vásárolni egy drága, új farmert, amivel végre megajándékozhatod magad az álom bikini alak eléréséért, aztán véletlenül túl forró programon megszárítani.

Ez egy olyan vétek, ami után azt érzi az ember, hogy bár le se adta volna azokat az extra kilókat. Igen, sokan beleestünk már ebbe a hibába és meg kell mondjuk, hogy beleszuszakolni magunkat egy összement farmerbe igazán dühítő.

Éppen ezért sikerült találnunk erre egy igazán egyszerű és hatékony megoldást, amit szeretnénk veletek is megosztani. A módszerbe nem foglaltatik bele sem varrónő, sem varrógép.

A legjobb az, hogy ez a technika minden egyes farmernél bevethető, ami nagyszerű, hiszen a farmerek nem csak a csípőnél, de a combnál, a lábszárnál és még a bokánál is hajlamosak összemenni. Micsoda kegyetlenség!

A következőkre lesz szükség:

  • Az összement farmer
  • Tiszta vízzel töltött szórófejes flakon

Ennyi!

Kezdd azzal, hogy a farmert lefekteted egy sima, vízszintes felületre és bespricceled teljes felületében. Lehet, hogy a környezet is vizes lesz, így válassz olyan pontot, amit nem sajnálsz. Talán a legjobb, ha házon kívül csinálod.

Általában a farmerek a leginkább a csípő és a lábszár részen szoktak a legjobban beszűkülni, ezért ezekre a területekre fordíts nagyobb figyelmet. Természetesen ne sajnáld tőle a vizet, ha nagyobb a baj.

Most, hogy a farmered megfelelően átnedvesítetted, kezdheted nyújtani! A leghatékonyabb módszer az, ha megfogod és a lehető összes irányból meghúzogatod. Jobbra, balra, fel, le, ellentétes irányban. Valóban jó alaposan nyújtogasd meg.

Engedd ki a benned levő összes feszültséget és haragot, így még hatékonyabb lehetsz. Persze ettől a problémáid nem fognak megoldódni. Legalábbis egyet kivéve, ez pedig az összement farmered.

Észre fogod venni, hogy a farmered jóval rugalmasabb lett és a felülete is kissé megnövekedett. Ekkor abbahagyhatod a húzogatást.

Ha befejezted a munkát, akkor fektesd le a nadrágot egy sima felületre és hagyd megszáradni. Lehetőleg a szárítót ne alkalmazd többé, főleg, ha ennyire hajlamos az összezsugorodásra egy anyag.

tudasfaja.com

loading...