Kezdőlap SZÓRAKOZÁS FILMEK Így néz ki ma a Dennis, a komisz főszereplője – Te is...

Így néz ki ma a Dennis, a komisz főszereplője – Te is szeretted a kis bajkeverőt?

Hirdetés

A Mason Gamble név, talán nem túl ismert és népszerű, viszont, ha azt mondjuk, hogy Dennis, a komisz, akkor biztosan mindenki előtt megjelenik a szöszke, kantáros nadrágos, csúzlis kisfiú, aki az egész országot megnevettette egykor.

A szinte mindenki által ismert alkotás 1993-ban debütált. Ekkor Mason csupán 6 éves volt, mégis akkorát alakított a bajkeverő szerepében, hogy soha nem fogjuk elfelejteni. Persze ehhez Walter Matthaunál jobb színész társat nem is kaphatott volna.

Hirdetés

A hazai tévécsatornák előszeretettel játszották a 90-es években, de még van, hogy ma is láthatjuk a képernyőkön ünnepi időszakban.

Mason-nak ez volt élete első szerepe, és mint kiderült, 20.000 másik gyermek mellett kellett megcsillogtatnia tehetségét, hogy végül őt válassza a bizottság.

Ezután feltűnt még néhány ismertebb filmben, mint a Vészhelyzet, a Drágám, add az életed!, a Gattaca vagy a CSI Miami helyszínelők, azonban a mozifilmek és sorozatok világa nem lett az ő terepe.

Az egykor szöszke kisfiú, aki január 16-án töltötte be 33-at, mellesleg átlagos életutat járt be, jól teljesített a középiskolában, majd felvételt nyert a Kaliforniai Egyetemre is, ahol színészetet tanult, de a rivaldafényből kiesett. Ma már jobbára színpadon láthatja őt a nagyközönség.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés