Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Így jósolhatod meg az álmaidból a jövőd!

Így jósolhatod meg az álmaidból a jövőd!

Hirdetés

Álmaink színesebbé teszik, és gazdagítják az egész életünket. Amit éjszaka álmodunk, gyakran az egész napunkra befolyásoló hatással van. Ne hagyjuk figyelmen kívül álmainkat, hiszen akár a jövőnket is megjósolhatjuk belőlük!

Őseink úgy tekintettek az álmokra, mint Isten üzenetére. Napjainkban a szakemberek úgy tartják, hogy segítségünkre lehetnek problémáink megoldásában, segítségükkel könnyebben el tudunk igazodni a hétköznapokban.

Hirdetés

Az álmok nem csak egymás követő képek, hangok, és történések sorozatai, ennél sokkal mélyebb értelemmel bírnak. Álmainkban rejtett vágyaink, félelmeink, konfliktusaink, képzeleteink, múltunk, de gyakran a jövőnk is benne van.
Két típusú álom van, az első típusban a pár másodpercbe tömörített képek, történések tartoznak, melyeket segítő, problémamegoldó felvillanó-álmoknak is hívunk. Szükségünk van ezekre az álmokra, a feldolgozott információkat átkódolva, a jelen vagy a jövő konkrét kérdéseinek megoldására használhatjuk.

Alapjában véve álmainkban válaszokat találhatunk arra, hogyan legyünk sikeresebbek, eredményesebbek a jövőben.
A második kategóriába tartozó álmokban a jövő kivetítését láthatjuk. Vannak olyan álmaink, amelyekben már a jövőbeli történések egy előre felvázolt változatát kapjuk “kézhez”.

Ha eléggé figyelmesek vagyunk, ezek igen nagy segítségünkre lehetnek. Ezekben gyakorlati kockázatok nélkül tesztelhetjük, hogy hogyan viselkednénk egy adott szituációban, milyen reakcióink lennének. Az álmok kreativitással ajándékoznak meg, tágítják a látásmódunkat, megtanítanak más szemszögből nézni a világot. Választási lehetőséget adnak, alternatívákat nyújtanak a még meg nem történt eseményekre.

Miután felébredtünk, próbáljuk meg mindig magunkban feldolgozni az álmainkat, gondolkozzunk el a lehetséges jelentőségükön, soha ne hagyjuk figyelmen kívül őket.
A rémálmok felkészítik az agyunkat arra, hogy milyen mértékben reagáljunk le egy vészhelyzetet. Rémálmaink mindig életkorunknak megfelelően változnak: gyerekkorunkban leginkább azt álmodjuk, hogy megkerget egy kutya, vagy elveszítjük az édesanyánkat.

Felnőttként már inkább tűzvészről, vagy autóbalesetről álmodunk.
Az álmok segítségünkre lehetnek az életben, tekintsünk rájuk úgy, mintha az élethez való ajtó kulcsai lennének.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés