Kezdőlap AKTUÁLIS Így helyezték végső nyughelyére Berki Krisztiánt (videó)

Így helyezték végső nyughelyére Berki Krisztiánt (videó)

Hirdetés

A televíziós személyiséget a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra, ahová megállás nélkül érkeznek a megemlékezni vágyók, akik fehér öltözékeiknek köszönhetően egészen egyedi hangulatot adnak a sajnálatos eseménynek.

 

Hirdetés

 

A 14:30-kor kezdődő szertartáson a számtalan jelenlévő sztár mellett Kökény Attila is tiszteletét teszi, aki a Nincs semmi másom és az Örökre szóló szerelem című dalok előadásával búcsúztatja majd az elhunytat.“Ez volt Krisztián két kedvence. Még mindig nem fogom fel, hogy elment, először azt hittem, viccel, ez olyan Krisztiános lett volna. Decemberben találkoztunk utoljára, akkor boldog volt, minden rendben volt körülötte. Sosem szoktam temetésen énekelni, de most Krisztián kedvéért kivételt tettem” – mondta megtörten lapunknak a Farkasréti temetőben állva az énekes.

Kökény énekét követően Mazsi állt a jelenlévők elé és Kun Magdolna: Béke volna jó című versét kezdte szavalni.

“Ezzel a verssel kezdem, mert ez volt a szerelmem kedvence” – mondta, majd így folytatta a verset követően:

“Megrendülten állok, mert nem tudtam hogy ilyen hamar mész el… Tudom, hogy itt vagy és talán azt is látod, mennyire arcul csapott minket a halálod. Mindent köszönök, a mosolyod, a szereteted és Natit is. Hiányozni fogsz a gyerekeknek! Ez lesz a legnehezebb: pótolni a szuperhős apát… Megígérem, hogy a gyerekek jó testvérekkent nőnek majd fel” – magyarázta el-elcsukló hangon a gyászoló özvegy végül pegig így zárta beszédét:“Hálás vagyok neked, érted, és Emmáert, amíg csak élek, szeretlek!”

A hófehérbe öltözött gyászolók előtt ezekben a pillanatokban indították utolsó útjára Berki Krisztiánt.

Az elhunyt és a jelenlévők megérkeztek a sírhoz, melyre a következő feliratot írták: “Köszönjük a mesét (folyt köv.)”. Krisztián lányai a sír mellett állnak, amíg galambokat engedett szabadon egy szív alakú kosárból, addig Emma Mazsi húga karjai között figyeli az eseményeket.

Amíg a hamvakat a sírba helyezik, addig Kökény Attila ismét énekel. Hódi Pamela könnyek között vesz búcsút lánya édesapjától.Hirdetés