Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Így fogyj a horoszkópod szerint

Így fogyj a horoszkópod szerint

Hirdetés

Tényleg összement a kedvenc nyári nadrágja? Vagy csak az a sok finomság az oka, melyet hűvös napok alatt behabzsolt? A csillagjegye segít tisztázni az étkezéssel kapcsolatos problémáit!

Kos

március 22-április 19

Bár megfogadta, hogy betartja az új diétát, mégis feladja, ha egyik napról a másikra nem úgy néz ki, mint Jennifer Aniston.
A megoldás:Egyen, amit akar – de csak keveset. Járjon barátokkal az edzőterembe, vagy kezdjen el valamilyen csapatsportot.

Hirdetés

Bika

április 20-május 20

A rossz hír az, hogy nem csak az anyagcseréje lassú, de egy kicsit lusta is. A jó hír az, hogy irigylésre méltó a képessége, hogy kitartson egy diéta mellett.
A megoldás:Ragaszkodjon az alacsony zsírtartalmú és teljes kiőrlésű szénhidrátokból álló ételekhez, melyek nem terhelik meg az anyagcserét. Mozgásként csinálhat bármit, ami nem olyan, mint a hagyományos edzés: séta, hatha jóga, lovaglás.

Ikrek

május 21- június 21

Ön energikus és gyors az anyagcseréje. Kicsi az esélye, hogy a derekán párnácskái lennének. Ha mégis meg kell szabadulnia néhány kilótól, akkor változatos diétát válasszon, mert könnyen megunja mindet.
A megoldás:Vigyen izgalmat az étkezéseibe! Kísérletezzen egzotikus ételekkel, például a thai vagy japán ételek! Közben próbáljon ki olyan sportokat, melyek növelik az adrenalin szintet, mint a síelés vagy a sziklamászás. Ha ezekre nincs módja, akkor üljön biciklire vagy menjen futni.

Rák

június 22-július 22

Folyton zsörtölődik a súlya miatt, aztán egy pocsék nap után mégis evésbe folytja bánatát.
A megoldás:Egyen naponta hatszor, de keveset, és az egészséges falatokhoz ragaszkodjon. Próbálja ki egy edzőteremben a nagy intenzitású tornát vagy a zumbát, hogy energiát gyűjtsön és a pörgős zenétől jobb kedvre derüljön.

Oroszlán

július 23- augusztus 22

Mindenki másnál többet tud a sztárok diétáiról. Csak még nem olyan az alakja, mint Jennifer Lopezé.
A megoldás:Fogjon egyszerű, alacsony zsírtartalmú diétába, és óvakodjon az azonnali eredményt ígérő megoldásoktól. Próbálja meg az Astanga jógát, mert megmozgatja, feszessé teszi a bőrt, és pihentet is. Ja, és manapság nagyon menő.

Szűz

augusztus 23-szeptember 22

Ön a részletek megszállottja, aki imádja megtervezni, hogy mit egyen.
A megoldás:Nem minden a kalória. Ne feledje, egy banán többet ér egy szelet rizsfelfújtnál, és tele van vitaminokkal. Terelje el a figyelmét haladó szintű step-aerobikkal! Imádni fogja a bonyolult lépések kavalkádját.

Mérleg

szeptember 23-október 22

Pompásan szeretne kinézni, de renyhe anyagcseréje eléggé megnehezíti a dolgát. Ami a tornát illeti – köszöni, inkább nem.
A megoldás:Imádja kényeztetni magát, így a kulcsszó a mértékletesség. Egyen sok citrusfélét, igyon zöld teát, hogy serkentse anyagcseréjét, majd iratkozzon be egy edzőterembe, hogy megjutalmazhassa magát a szaunázással.

Skorpió

október 23-november 22

Imádja a szigorú diétákat, csak hogy lássa, be tudja-e tartani őket. És persze be tudja.
A megoldás:Soha ne egyen kevesebbet 1300 kalóriánál egy nap. Próbáljon ki egyszerűen elkészíthető ételeket, mint a grillezett hal sült zöldségekkel. A boksz és a küzdősportok bizonyára elnyerik energikus személyiségének tetszését.

Nyilas

november 23-december 21

Szeret egyszerre ezer dologgal foglalkozni, s hisztizik, ha nem látja az eredményeket.
A megoldás:A mindennapok sokat kivesznek önből, ezért egyen reggelente olyan szénhidrátokat, mint például a zabpehely, melyek hosszú ideig egyenletesen ellátnak energiával. Mozgás? Jóga, futás, aerobik… önt ismerve mindez egyszerre!

Bak

december 22-január 20

Addig csak halogatja a diétázást, amíg rá nem jön, hogy szombatig bele kell férnie a testhez álló ruhájába. Próbálja meg leküzdeni csokoládé-megszállottságát, különben annyi lesz a hétvégéjének.
A megoldás:Menjen el bevásárolni és tankoljon fel burgonyából (nem hasáb), durumtésztából és teljes kiőrlésű kenyérből – ezek jó szénhidrátok, melyek teltségérzetet okoznak. Mivel szeret barátokkal lógni, ezért iratkozzon be valamilyen futó-klubba vagy kezdjen el valamilyen csapatsportot.

Vízöntő

január 21-február 19

Bár szélsőségek között ingadozik – az egyik pillanatban zeller, a másikban túrótorta – próbálja megtartani az egyensúlyt.
A megoldás:Figyeljen a zsírbevételére – különösen a vasárnapi zsírban úszó ebédre! Próbálja ki inkább a párolt csirkét zöldségekkel! Mozgás területén önhöz minden passzol, tegye azt, ami a hangulatához illik: a relaxáló jógától az agresszív küzdősportokig.

Halak

február 20-március 21

Szerencsére jó abban, hogy gondolataiba programozza a fogyást, így ha elfogja a kísértés, csak képzelje el, ahogy a kifutón parádézik.
A megoldás:Egyszerű, kiegyensúlyozott étrendre van szüksége, mely rengeteg fehérjét tartalmaz, mint például a csirkemell vagy a szusi, hogy teltségérzetet biztosítson. Próbálja ki a jógát vagy az úszást.

Forrás

Hirdetés