Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Így fog rád találni a szerelem 2018-ban! A születési hónapod elárulja!

Így fog rád találni a szerelem 2018-ban! A születési hónapod elárulja!

Hirdetés

Kíváncsi vagy, hogyan talál rád a szerelem 2018-ban? Lássuk, a születési hónapod milyen előrejelzéssel szolgál ezzel kapcsolatban! Keresd ki, hogy melyik hónapban születtél és tudd meg, hogy mit tartogat számodra 2018 szerelem terén!

 

Hirdetés

Január

Az egyik legpozitívabb vonásod a munkamorálod. Az a típus vagy, aki megérti, hogy meg kell tenned a szükséges erőfeszítéseket, hogy elérhesd a legmegfelelőbb dolgokat az életben. Éppen így fogsz szerelembe esni 2018-ban: megismerkedsz valakivel, aki megmutatja majd neked, hogy vannak olyan dolgok az életben, amelyekre szintén érdemes időt szánni – olyan dolgok, amelyek nem a karrierhez kapcsolódnak.

Február

Az, ahogyan 2018-ban szerelembe esel, abszolút váratlanul fog érni. Egyenesen a semmiből érkezik majd. Először talán el is vakít, és teljesen magával ragad, de egy valóban örvendetes meglepetés lesz az életedben. Számodra valószínűleg ez lesz az év csúcspontja.

Március

Számíthatsz rá, hogy egy olyan emberbe szeretsz majd bele, aki minden igényedet kielégíti és úgy fog téged kényeztetni, mint senki más. Ez igazán nagy fordulat lesz a számodra, hiszen eddig te szolgáltál ki  mindenkit, de 2018-ban egy olyan ember érkezik az életedbe, aki pontosan azt fogja tenni veled, amid te is másokkal.

Április

Nagyon öntudatos vagy. Mindig túlanalizálod azokat a dolgokat, amiket ez élettől szeretnél, és nagyon jól tudod azt is, hogy mit keresel a romantikában. Számíthatsz rá, hogy olyan valakibe leszel szerelmes, aki miatt elgondolkozol majd önmagadon. Emellett a valaki mellett önmagadat is könnyebben elfogadod majd.

Május

Egész életed során mindig olyan ember voltál, aki úgy élte az életét, ahogy akarta. Hihetetlenül nyugtalan, kíváncsi és kalandos természet vagy. Mindig arra törekszel, hogy feltárd a körülötted lévő világot. De 2018-ban számíthatsz rá, hogy olyasvalakibe szeretsz bele, aki szeret otthon lenni. Ez az a személy, aki megadja majd neked az otthon melege érzést, amire szükséged van.

Június

Jó hírrel kecsegtet a 2018-as év. Végre olyan kapcsolatban találod majd magad, amire mindig is vágytál. Olyan emberbe fogsz beleszeretni, akivel valóra válnak az igaz szerelemmel és romantikával kapcsolatos álmaid. Gyakorlatilag lehetőséged lesz rá, hogy egy olyan tündérmesében élj, amiről régóta álmodsz.

Július

Nagyon különleges eset vagy. Sok barátod van, mert kedves vagy és nagyon jól ki lehet veled jönni, azonban a romantikában kevésbé vagy sikeres, mert nehezen nyitod meg a szívedet. De 2018-ban beleszeretsz valakibe, aki meglepetést okoz majd. Ez a személy képes lesz arra, hogy éreztesse veled, nem baj, ha sebezhető vagy és ideje kinyílnod.

Augusztus

Megszoktad már, hogy arra használd az embereket, hogy az egódat fényezzék, és hogy elérhesd azt, amit akarsz. Azonban 2018-ban beleszeretsz valakibe, aki igazi kihívást jelent majd számodra. Ez a személy sokkal nehezebbé teheti a dolgokat számodra, de valahogy nem igazán bánod majd ezt a fajta változást.

Szeptember

Túlságosan sok csalódás és fájdalom ért már eddig, ezért vagy most ennyire önálló, közömbös és megközelíthetetlen. De 2018-ban tényleg találkozol valakivel, aki miatt el akarod majd hagyni ezt az elzárkózott és érzelemmentes életviteledet.

Október

Tipikusan nagyon magabiztos és öntudatos ember vagy, aki ritkán találkozik olyasvalakivel, aki képes megingatni az önmagadba vetett hitedet. 2018-ban beleszeretsz majd valakibe, aki csak tovább folytatja ezt a narratívát. Olyan emberrel fogsz lenni, aki ténylegesen megerősíti az összes meggyőződésedet önmagaddal kapcsolatban.

November

Éles és gyorsa járású eszed van. Mindig úgy élted az életedet, hogy úgy gondoltad, az emberek nem képesek veled intellektuálisan lépést tartani. De 2018-ban végül találkozol valakivel, aki a mentálisan is passzol majd hozzád. Ez a személy intellektuálisan is kihívást fog jelenteni számodra és mondhatni megsemmisülsz.

December

Hajlamos vagy arra, hogy nagyon megfontolt és módszeres légy, amikor a szerelem közeleg, de ezt az egészet ki fogod dobni az ablakon 2018-ban. Úgy fogsz szerelembe esni, hogy nem kell majd tartózkodáson gondolkodnod. Többé nem kell tétováznod és óvatosnak lenned az érzéseid miatt.

Hirdetés