Kezdőlap AKTUÁLIS Hosszú idő után, most derült ki Várkonyi Andreáról

Hosszú idő után, most derült ki Várkonyi Andreáról

Gombos Edina és Várkonyi a TV2 -ben kollégák voltak, és ezidő tájt nagyon közeli, baráti viszonyt ápoltak, ráadásul “családi alapon” Edina ugyanis 11 évig együtt dolgozott Andrea volt kedvesével, kislányának édesapjával, Bochkor Gáborral. Akkoriban rendszeresen összejártak – írja a blikkruzs.

Először Edina és Bocsi kapcsolata borult meg – Bochkor Gáborék akkoriban mentek egy másik rádióadóhoz a műsorukkal, de Edinát nem kereste meg senki.

Később, amikor végül szóltak, két nap múlva kellett volna bemennie. Edina akkor mondta, hogy ez nem így működik, és inkább a tévét választotta, amiből harag lett.

De ettől függetlenül Várkonyi Andival továbbra is jó viszonyt ápolt. Sőt, amikor a kétgyermekes anyuka végképp elhagyta az országot, és Floridában telepedett le, még a nagy távolság sem volt akadály – írja a Star magazin.

Amikor Edina hazajött, mindig meglátogatta Andit. Még akkor is tartotta a kapcsolatot Andival, amikor egyre ritkábban jött haza és egyre kevésbé kereste a volt kollégákat. Utána is meglátogatta, hogy már szakított Bochkor Gáborral.

A barátságnak akkor lett vége, amikor Andi összejött Mészáros Lőrinccel. Ugyanis, amióta a milliárdos felesége, sokkal zárkózottabban él, és úgy tűnik, a régi barátai többségével is megszakította a kapcsolatot.

Így aztán Edinát nem hívta meg a lagziba sem, ami bizonyára rosszul esett egykori barátnőjének

loading...